Skip to main content
  • berlin
  • 27.09.2017.

Tips ‘n’ tricks za lakši ulazak u berlinske klubove

Da je ulazak u klubove težak, znamo svi. Maloljetan si i želiš ići na najbolji party u gradu, a znaš da je na vratima ona mrcina od redara koja te sigurno neće pustiti. I onda i po deset puta pokušavaš ući, nagovaraš ga da te pusti, ali na taj način samo se još više odbijaš. No, u Berlinu vlada sasvim druga priča.

Piše: 

Naslovna foto

Berlin

Što kada se spremaš za odlazak u klub i na ulazu ti kažu da nemožeš ući jer si krivo obučen? Kako ćeš se osjećati kada si došao ovdje zbog muzike, a odbijen si zbog jedne sasvim sporedne stvari? Pa i ne baš. Svaki klub ima svoja pravila koja moraš poštovati, a ako ih ne želiš poštovati, onda vrlo jednostavno za tebe nema mjesta u klubu.
{youtube}DCjbzeTyoRc{/youtube}

Kroz ova tri videa dobit ćeš inside informacije kako da se pripremiš za ulazak u klub. No, već imaš hrpu iskustva u tome i svugdje uspjevaš ući. Ima onih kojima to ne polazi za rukom pa će im pomoć dobro doći. Recimo da postoje tri stvari koje su jako bitne da ti večer u klubu prođe izvanredno. Pazi kakav outfit ćeš odabrati. Ni pod razno nogometna odjeća, odmah dobivaš crveni karton. Budi skuliran, ako dolaziš na party daj da se iz tebe pari ta vibra.
{youtube}yNyf06-F2IE{/youtube}
{youtube}Ip5sWppTG7E{/youtube}

Uvijek i uvijek moraju postojati kontakt s očima. Redari su osobe koju dio tog večernjeg programa gdje ideš, znaju o čemu se radi i tko svira za pultom. Zadnja stvar se više tiče ljubavnih razloga. Gledajući video steći ćeš dojam da si na satu seksualnog odgoja. Ali sve što ovdje čuješ provjereno prolazi. Jer tko zna, možda baš u klubu upoznaš ljubav svog života. Najbolje da si provjeriš o čemu sve pričaju i pripremiš papir da si bilježiš natuknice.

 

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk