Skip to main content
  • 2.08.2020.

U Londonu je otvorena velika izložba o povijesti elektroničke glazbe

Izložba ‘Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers’ trebala je biti otvorena 1. travnja, ali je odgođena zbog koronavirusa

Piše: 


U petak, 31. srpnja u londonskom Muzeju dizajna otvorena je velika izložba o povijesti, sadašnjosti i budućnosti elektroničke glazbe.

Kultura, glazba, umjetnost, instrumenti, tehnologija i dizajn na jednom mjestu

Otkrit će nam hipnotički svijet elektroničke glazbe i njen globalni utjecaj od underground pokreta do ulaska u mainstream. Predstavit će se i nastupi Jeffa Millsa, Ellen Allien, Jean-Michel Jarrea i mnogih drugih.

Sadržava 3D doživljaj koji je nastao oko pionira elektronike Kraftwerka dok je za soundtrack instalacije zadužen Laurent Garnier.

Design Museum se za ovu prigodu otvorio uz stroge mjere i poštivanje fizičke udaljenosti posjetitelja, smanjeni kapacitet i obvezne maske. Nekoliko fotografija sa izložbe pogledajte na ovom linku.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2