Skip to main content
  • radio

Ultra pokrenila radijsku stanicu u Splitu i županiji

Jutros je s radom počeo radio Ultra Split na 93,6 i 96,8 MHz, radi se o županijskoj stanici čije se koncesijsko područje odnosi na Splitsko-dalmatinsku županiju premda se može čuti na potezu od Zadra do Ploča.

Piše: 


Na 93,6 i 96,8 MHz program Ultre Split tako može slušati preko 500 tisuća ljudi preko svojih radijskih prijemnika, ali i ostatak svijeta putem aplikacije i streama na www.ultrasplit.hr prenosi Dalmatinski portal.

U svaki projekt treba konstantno ulagati, pronaći publiku i znati što ona želi. Redovno ulaganje u tehnologiju, njegovanje postojećih, ali i stvaranje novih vrijednosti te najbitnije, ulaganje u stručan kadar budućnost je svake pa tako i radijske djelatnosti. Nakon sedam godina Totalnog FM-a Split, a u cilju da doznamo što žele Split i Dalmacija, proteklih smo godinu dana uložili veliki trud i energiju kako bismo istražili tržište i proveli glazbena istraživanja. Iskreno, nije nas iznenadio rezultat koji pokazuje da veliki postotak ispitanika želi slušati mainstream glazbu današnjice, hitove od 2000.-te pa do danas. Osim toga, mladi su u potrazi za radiom koji im osim takve vrste glazbe, može pružiti i brze, jasne i pravovremene informacije koje su im potrebne i to bez okolišanja i suvišnog trošenja njihovog dragocjenog vremena. Zato danas nastaje Ultra Split – party hits radio. Radio koji rade mladi za mlade i koji može i hoće odgovoriti na sve njihove potreberekao je direktor Marko Anić.

Slušajte Ultra Split online ovdje. Kako doznajemo radio je pokrenula grupacija koja je osnovala Enter Zagreb. Ovo je svakako veliki korak naprijed za elektroničku glazbu na području Splitsko-dalmatinske županije.

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop