Skip to main content
  • 21.11.2016.

“Uradi sam” synth za 80 funti!

Možda nisi Bob Graditelj ili više nalikuješ A je To ekipi, možda je sve što znaš o elektronici da joj treba struja, a tvoja saznanja o struji staju na onome da ne guraš prste u utičnicu i ne pališ fen dok si u kadi. Sve to je irelevenatno.

 
Zašto? Jer britanska tvrtka Modal Electronics ima sjajni mali synth koji sastavljaš sam i to bez potrebe ikakva alata ili predznanja. Modal CRAFTsynth je jeftini synt koji, iako možda nije posljednji krik tehnologije, pruža zanimljive mogućnosti, uz dodatni ponosni užitak da si ga sastavio svojim rukama, kako tvrtka tvrdi, u desetak minuta. S ovim synthom nećeš dobiti klavijature, ali imaš panel na kojem manipuliraš s pet notnih tipki, a svaki od dva oscilatora može biti razdijeljen u 4 suboscilatora pa je tako ovaj mali synth sposoban za zvučne mogućnosti koje nadilaze njegovu kompaktnost.

 
CRAFTsynth također posjeduje i ugrađenu memoriju koja će se moći manipulirati nadolazećom aplikacijom za iOS, Mac i PC – CRAFTapp –  pa ćeš tako moći editirati i čuvati skladano, bez da ikada uopće dodirneš synth, dok se punjenje odvija putem USB kabla uz opciju umetanja AA baterije.
 
CRAFT synth će se za sada prodavati isključivo na Gear 4 Music za 79.99 funti, a biti će dostupan od 14. prosinca, taman na vrijeme da nekom synthofilu iz svoga života uljepšaš božićno jutro. Za što je sve sposoban ovaj neobični uradi sam synth možeš provjeriti slijetanjem kažiprsta na play tipku niže.
 

 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2