Skip to main content
  • 24.07.2022.

Velika potraga za djevojkom sa Exita zbog ljubavi na prvi pogled

Novosađanin zbog ljubavi digao na noge društvene mreže i u tijeku je potraga za djevojkom koja mu je zapela za oko

Piše: 


Još uvijek postoje oni koji vjeruju u ljubav na prvi pogled, pa su tako oči jedne djevojke koja je u nedjelju 10. srpnja prisustvovala Exitu fascinirale jednog Novosađanina, i to toliko da se tek kroz nekoliko dana sjetio da je potraži.

Između ostalog, pokušava je pronaći i preko FB grupe koja se bavi kartama za ovaj festival. Novosađanin, koji je objavu stavio sa profila Lazar Hrebeljanović, pokušava na sve načine da dođe do djevojke koja mu je "zapela za oko".

Zamolio bih da mi se javi djevojka sa Latino stejdža ukoliko je ovdje u grupi. U nedjelju, posljednji dan, između dva i četiri sata poslije ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom ljepotom, valjda sam iz toga razloga pamet izgubio pa se nisam upoznao. Siguran sam da ako je ovde u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uvjerio, ali ono u životu svom nisam doživio. Bila je sa drugaricom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da ako je možda ona ovdje u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge. Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a djevojka koju tražim oči kakve za života nisam vidio, gdje od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro – glasi njegov post.

Mnogi su bili oduševljeni ovom objavom, pogotovo pripadnice ženskog spola, koje su se u komentarima pozitivno izrazile o cijeloj situaciji, poželjevši ovom momku svu sreću u potrazi. U svakom slučaju, objava je privukla veliku pažnju i brojne komentare, a osvanula je i na službenoj stranici Exit festivala.

Izvor: Mojnovisad.com

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2