Skip to main content
  • 12.12.2019.

Zaštita, hidratacija i oporavak na partyu uz Rave Doctor HydroRX

HydroRX je prah koji sadrži elektrolite, a dodavanjem u vodu dobije se tekućina protiv dehidracije i toplotnog udara (pregrijavanje).

Piše: 


Razvila ga je ekipa znanstvenika i doktora pod imenom Rave Doctor i testiran je kod partijanera diljem svijeta.

HydroRx nudi bržu rehidraciju od standardnih sportskih pića i koristi vašem tijelu tijekom intenzivnih vježbi kao što su ples ili pomaže oporavku nakon plesa. Svaki je sastojak posebno odabran za detoksikaciju krvi, jačanje imunološkog sustava i dobar oporavak.

HydroRX sadrži snažnu mješavinu 16 osnovnih vitamina i minerala, poput vitamina C, kalija, magnezija, kalcija, B3, B6 i B12. Sadrži i himalajsku morsku sol za dodatno pojačanje elektrolita i teži samo 15 kalorija. Nema umjetnih zaslađivača, a pogodan je za vegane.

"Željeli smo umanjiti glavni razlog zdravstvenih problema na festivalima – dehidraciju", kaže Scott Bartnick, suosnivač RaveDoctor.com-a.

Rave Doctor je nastao nakon što su se dva prijatelja i osnivača zbližila na festivalu u ljeto 2016. Željeli su približiti strast prema plesnoj glazbenoj sceni i svoje iskustvo u medicinskom i inženjerskom području. Više o HydroRX-u ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2