Skip to main content
  • 25.11.2020.

A beginner’s guide to DJing – preuzmi besplatni video tutorial s Insolate

Godina bez presedana bliži se kraju. Svijet se promijenio iz temelja, tektonike su se protresle, a mudri i snažni nastavljaju nalaziti nove načine da budu i rastu, te umorni od privikavanja na neprirodno novo normalno, tražimo više. Tko traži, obično ima mnogo veću šansu dobiti, a vi svoje iskustvo možete potražiti na priceless.com.

Piše: 


Domaći kulturni val elektroničke glazbe podržao je i Mastercard kroz kampanju Priceless Cities (priceless.com).

Stranica za neprocjenjiva iskustva priceless.com,  donedavna puna ponude prekrasnih putovanja plavom kuglom, transformirala se i evoluirala kako bi korisnicima Mastercard® kartica digitalno donijela nova iskustva, izazove i edukacije. Fizičke i epidemiološke barijere na taj su način premošćene, a priceless.com otvara mogućnost za digitalna druženja, edukacije i sadržaje, gdje korisnici Mastercard kartica globalno, u preko 90 zemalja svijeta, mogu uhvatiti dnevnu dozu inspiracije.

Uz gastro, umjetnička, sportska događanja, live-streamove, video-chatove i virtualne ture koji se mogu pronaći na stranici, Hrvatska sada svijetu nudi jedinstveni glazbeni online tečaj pod vodstvom naše domaće techno matrone i globalno uspješne Insolate koja priprema sasvim besplatne, bogate video tutoriale za sve one koji bi se htjeli okušati iza DJ pulta. Prvi video naziva 'A beginner's guide to DJing' već se nalazi na priceless.com.

Klikni na priceless.com, registriraj svoju Mastercard karticu i besplatno preuzmi prvi video s Insolate!

Pod paskom struje, techna, klubova, podija, noći i ritma jedna osječka Sunčica odrastala je kroz zvučne arheologije elektronike, da bi evoluirala u novi svjetlosni topli i mudriji alias – Insolate. Uz preko 20 godina techno dijaloga, 300 izdanja za label divove kao što su Deeply Rooted, Machine, Modularz i Suara, uz beskonačne niske pulteva, istraživanja, saznavanja i življenja u svijetu u kojem glazba ruši imaginarne crte nacionalnih granica, Insolate je ujedno postala i ponosna iskra koja je zapalila Traum kao i suvlasnica Out Of Place vinyl only labela. Njen posebni glazbeni ethos orio se iz zvučnika klupskih i festivalskih institucija kao što su Berghain, Rex, Tresor, Unter, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest te je poznaješ i kao dobitnicu Ambasador nagrade za ambasadoricu Hrvatske u inozemstvu 2017. godine i našu najbolju DJane.

Informacija je moć, a znanje i vještina su neprocjenjiva roba koja nikada ne gubi na životnoj vrijednosti. Ako već učiš, uči od najboljih koji su spremni podijeliti sve što su naučili u prethodnim desetljećima. Život je toliko lakši kada sve svoje greške ne moramo učiniti sami, a karta labirinta neprocjenjiva je pri snalaženju u novom.

Evo što nam o suradnji kaže Insolate:

„Suradnja sa Mastercardom se rodila nakon završetka projekta 1 U 4 MILIJUNA na kojem sam sudjelovala ove godine. Oni su poželjeli u svoju selekciju na priceless.com uključiti neka nova digitalna iskustva i tako se rodila ideja kako bi upravo mene mogli uključiti da svojim sadašnjim i budućim korisnicima pripremim serijal materijala o osnovama DJinga i produkcije.

Prvi nastavak 'A beginner's guide to DJing' će dati odgovor svima koji se prvi puta susreću sa miksanjem: što mi to radimo sa svim tim gumbićima, koju opremu koristimo, kako ju spojiti, koje su funkcije playera i mixete te na kraju kako beatmatchati!

Ovaj nastavak je namijenjen početnicima, a u sljedećim nastavcima ćemo uključiti gramofone te čak i eksternu mašinu, tako da će i oni koji nešto već znaju moći ponešto naučiti. Drago mi je što sam uključena u ovu divnu inicijativu Mastercarda kako bi se proširila elektronička kultura i znanje o mixanju i produkciji. Na videu sam radila sa ekipom Exitus Pro te Košćak Audio.“

Priceless.com već je spreman s prvim tutorialom i čeka one koji su oduvijek željeli znati više. Ukoliko si jedan od njih, budno drži oko na platformi jer Insolate već radi na sljedećem tutorialu.

Advertisement

sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2