Skip to main content
  • alt
  • 8.01.2015.

Aoki se suzdržava od bacanja torti

Tužno je jutro svanulo za pekare i slastičare od kada je dugokosi gospodar EDM-a objavio kako je od sada tortiranje posjetitelja festivala ekskluzivna roba.

 
Naime Aokijeve sposobnosti i preciznost s tortama postale su legendarne i njegovi fanovi iznimnom čašću smatraju dobiti jedan ovakav slatki desert u lice.

alt

 
No Aoki se povodi onom da što je nešto rijeđe to je cijenjenije pa je tako objavio odluku da će se u 2015. suzdržati od, gravitacijom potpomognutog, raspačavanja slastica, ali (uvijek postoji neki ali) ipak pokoja torta će biti bačena na showovima na kojima će biti headliner tako da će ovo iskustvo biti sačuvano samo za najodanije sljedbenike.
 
Aoki je objavio i novu pjesmu kao posvetu ovoj revidiranoj tortobacačkoj politici nazvanu "Cake Face" i dao službenu izjavu povodom ove teške odluke: 
 
" U Novoj Godini uvodim neke promijene i odlučio sam  da neću više bacati torte na većini festivala. Može biti poneka iznimka ovdje ili ondje, ali uglavnom ću čuvati TORTE za headliner nastupe za svoje najodanije fanove. stoga, želite li biti tortirani dođite na jedan od mojih headline nastupa kao Neon Future Experience koji se odvija diljem SAD-a i Kanade u veljači i ožujku ili na neki od mojih nadolazećih nastupa u Manchesteru i Londonu ili Vegasu i Ibizi.I kako bi pokazao ljubav svim fanovima koji vole torte diljem svijeta napisao sam pjesmu posebno za VAS, prigodno nazvanu CAKEFACE! Objavljena je i slobodna za free preuzimanje. Volim vas od beskonačnosti i nazad. Sada pođimo naprijed u neonsku budućnost!"
 


I tako dok majstori slastica gorke suze rone u svoje biskvite i kreme možemo samo treperiti u iščekivanju i otvoriti kladionicu kada će slijedeće slatko zadovoljstvo pogoditi epidermu nekog Aokijevog fana. 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2