Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content
  • ben sims

Ben Sims na Boiler Roomu pustio traku BiH producenta Sev Daha

Ben Sims, londonski veteran globalne techno scene nedavno je pustio traku BiH producenta Sev Daha tijekom svog Boiler Room seta na malteškom Glitch festivalu

Piše: 

Naslovna foto

Ben Sims


Tijekom seta pustio je još uvijek neobjavljenu produkciju Sev Daha "TX 2 feat Leoni V1". O ovom vizionaru techna koji djeluje iz Švedske smo pisali još kad je izdao za Dokument Records, a krajem prošle godine bio je i gost našeg East Side Connection Podcasta.

Ben Sims je prepoznat kao jedan od tehnički 'najubojitijih' DJ-a na svijetu kroz svoju preko 20 godina dugu karijeru, a njegov neprikosnoveni stil miksanja pokazao se kao temelj za potpuno novi stil techna koji je pokorio scenu 90-ih, tzv. hardgroove techno.

Usprkos svom statusu na sceni Ben se i dalje kroz godine razvija kao DJ i kao producent tako da i danas možete uživati u njegovoj vrhunskoj produkciji što se vidi po radu njegove izdavačke kuće 'Theory.' Funky i žestoki ritmovi ono su što nas čeka kad Ben Sims preuzme pult u Booogaloo klubu za nešto manje od tri tjedna.

Na otvaranju jesenske Future Scope sezone u petak, 7.10. za pultom će mu se pridružiti još i Dax J, te domaće snage F.O.R.M Live i tandem Shipe b2b Jock. Mali floor floor drže Audiostorm, Shark b2b Jaka i Matya. Ulaznice su dostupne na Entrio.

Kompletnu tracklistu Simsovog seta za Boiler Room možete vidjeti ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
sonus 2