Skip to main content
  • 15.05.2024.

Damir Pushkar i Wekingz složili ljetnu house stvar “Celebrate the Life”

Nova traka hrvatskih producenata se već tjednima nalazi na Traxsourcevoj Top 10 Jackin house ljestvici.

Piše: 

Ivan Ivakić poznatiji kao Wekingz, zajedno s Damirom Pushkarom i američkim producentom s australskom adresom 4Peacom je složio novu stvar “Celebrate the Life“.

Riječ je o novoj ljetnoj house traci koja je objavljena na Juiced Music etiketi, a donosi zarazan house ritam s primjesama zvuka, koja već na prvo slušanje “ulazi u uho”. Pjesma slavi živote svih slojeva ljudi, posebno onih koji se vole opustiti uz pravi house zvuk.

Iz Juiced Musica poručuju kako im je “Celebrate the Lifenajjače izdanje godine, a to potvrđuje i činjenica da se traka već tjednima nalazi među Top 10 na Traxsourcevoj ljestvici Jackin housea.

Celebrate the Life” možete poslušati na streaming platformama.

Osim što sklada nove stvari u studiju, Wekingz nam najavljuje uzbudljiv nastavak godine s preko 150 nastupa. S gotovo dva desetljeća karijere, nastupao je na gotovo svim kontinentima, a ove godine još jednom najavljuje povratak na Amsterdam Dance Event, ljetnu rezidenciju u poznatom Carpe Diemu na Hvaru te nastupe na festivalima poput LMF-a i Ultra Europea.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.