Skip to main content
  • 26.01.2022.

DJ Jazz – Jezgra Mix

DJ Jazz za sebe kaže da DJ-ing ne može nadmašiti njegovu ljubav prema produkciji i stvaranju nečega iz tišine ali je isto njegova velika ljubav.

Piše: 


Počeo je iz razloga da može složiti refren od skrečeva na trakama ili beatovima, te sve više i više provodio vremena za kontrolerom i gramofonima te tako polako i sigurno učio tajne dj-inga.

S vremenom su dolazile i gaže, neke od njih su Hakl na Taksiju, Grobasket – Summer tour 2018., Plug-In, Element (Hip hop Takeoveri), DEPO (Promocija albuma 91Crew-a), Only Fools and Cans (Grafiti jam), Medika (gdje je vodio i DJ radionicu). Od produkcije ističemo ga kao beatmakera hip-hop dua JazzyJay (DJ Jazz & MC Jay). Na glazbenu produkciju ga je navukao Skols koji je inače član House Control-a (BekSpin & Skols), dok njihovi zajednički projekti ispadaju pod nazivom grupe Q-Art (DJ Jazz & Skols).

Beatovi su semplirani, najčešće soul glazba, strana ili domaća, no nema pravila, štogod dobro zapne za uho to se iskoristi. Radio je sa sljedećim artistima: JazzyJay, Sound Impuls, Target (Tram 11), EBOLA, 91Crew, Danox, Rens, Matixx, Deja, Hana. Uskoro sprema i album.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2