Skip to main content
  • alt
  • 20.07.2017.

Glazbeni vremeplov Sonus Festivala

Sonus-ova glazbena enciklopedija na Soundcloudu seže od 2014.g., pa poslušaj presjek najboljih mikseva i podcasta s kojima ćeš započeti zagrijavanje za 5. rođendan festivala, budući da je do njega ostalo točno mjesec dana.

Piše: 


Pa tako kroz 4 godine sakupila se tu odlična kolekcija mikseva domaćih i inozemnih DJ-a. Ako zavirite u Sonusovu arhivu iz 2014.g. naići ćete setove Valentina Kanzyania, Meat-a, Sonje Moonear, Nastie…

Potom 2015. zvučne pejzaže sa Paga mogli ste čuti kroz setove Nic Fanciullia, The Martinez Brothersa, Joseph Capriatia, &ME x Adam Port i dr.

Prošlogodišnji Soundcloud obogaćen je podcastima (tINI za Mixmag) i snimkama sa festivala (Oliver Koletzki, Karotte, Bunte Bummler..)

Ipak najzanimljiva će Vam svakako biti ovogodišnja selekcija mikseva koje je Sonus počeo stavljati na svoj profil pa smo tako našli podcaste koje su snimali naši Mariano Mateljan i Andrea Ljekaj.

Luigi Madonna Podcast u sklopu Movement Takeovera na Sonusu

Fuse-ov promo party u Londonu 07.07.2017. uz Enza Siragusu, Archie Hamiltona, Mariana Mateljana i druge

Sonus se održava od 20. do 24. kolovoza na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso. Ulaznice za posjetitelje iz exYU regije po vrlo povoljnim cijenama od 440 kn možeš nabaviti preko Entrio sistema.

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2