Skip to main content
  • 7.04.2019.

Ikone Deep Dish ponovno zajedno na Coachelli

Jedan od najvećih dvojaca u povijesti dance i elektroničke glazbe i dobitnici Grammy nagrade, Deep Dish, puštat će na ovogodišnjoj Coachelli 13. i 20. travnja, a Dancing Astronaut je objavio njihov ekskluzivni miks snimljen u Pachi na Ibizi.

Piše: 


Veterani scene Sharam i Dubfire pod imenom Deep Dish okupili su se u Washingtonu u ranim 90-ima i postali jedni od prvih producenata elektroničke glazbe koji su se probili na mainstream tržište. Već su prvim albumom, "Junk Science" iz 1998. godine oduševili slušatelje i kritiku jer album je donio žanrovsku raznovrsnost – od deep housea preko čikaškog techna do soula – te je iznjedrio hitove kao što su  "The Future Of The Future (Stay Gold)" ili "Stranded".

Iransko-američki dvojac, od trenutka kad su se početkom devedestih upoznali, osvojili su house scenu. Jedan od najvećih uspjeha u glazbenoj industriji – Grammy nagradu  dobili su za remix singla "Thank You" (Dido). Časopis Rolling Stone o njima je napisao da "najvjerojatnije ne postoji bolji DJ tandem od Deep Disha", dok je početkom 2014. Pete Tong s BBC Radija 1 rekao da je Deep Dish “jedan od najvećih dvojaca u povijesti dance i elektroničke glazbe”.


 
Do razlaza 2006. godine dvojac je nanizao preko 30 izdanja, a početkom 2014. godine najavili su svoj povratak na DJ pult objavivši i singl, "Quincy". Tu je i povratnička turneja koja je krenula 29. ožujka 2014. u Miamiu na Ultri, a potom se nastavila Las Vegasu, Amsterdamu, Miamiu, Torontu, Montrealu, Novi Sad (Exit).

Deep Dish su uoči ovogodišnjeg nastupa na Coachelli odlučili pokloniti 60-minutni miks sa njihovog REUNITE dvosatnog seta u Pachi kada su slavili 20 godina postojanja svog projekta. Nadamo se da ćemo ih ove slušati na još nekoj pozornici bliže našim krajevima.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2