Skip to main content
  • 29.01.2024.

Insolate izdala novi EP “Female Alpha”, te najavila još obradu, EP i album

Nagrađivana osječka DJ-ica i producentica najavljuje 2024. s pregršt novih produkcijskih umijeća.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Oton Kovačević

Insolate je izdala novi EPFemale Alpha” koji je izašao na MIND MEDIZIN etiketi. EP dolazi s tri trake – “Female Alpha”, “Chichende” i “Fast Road to Nowhere” te remixom Lady Tazz za traku “Female Alpha”.

EP otvara “Female Alpha” s kojom Insolate donosi snažni techno sa suptilnim bubnjevima i basom koji su ovijeni kako bi stvorili groove, dok Lady Tazz kroz obradu donosi svoj provokativni i erotksi pogled na techno.

Insolate kroz “Chichende” donosi techno stil Jeff Millsa s izraženim zvukom bubnjeva, dok “Fast Road to Nowhere” opravdava svoje ime sa snažnim techno putovanjem skladanim da slušatelje odvede u najmračnije kutove svemira.

Osim što je izdala novi EP, nagrađivana osječka DJ-ica i producentica se na društvenim mrežama pohvalila s tim da je cijeli siječanj provela u studiju te završila svoj novi album koji će izaći ove godine kao dupli vinyl na njenom Out of Place Recordsu.

Osim novog albuma, za Insolate prvi kvartal 2024. je ispunjen novim izdanjima. Sredinom veljače izlazi njen remix Alexandera Kowalskog točnije njegovog alter ega DISx3 te na samom kraju veljaće izdaje još jedan EPWoke up High (On Love)” na berlinskoj BPitch etiketi.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk