Skip to main content
  • 18.08.2021.

Ivan Mastermix – Classic Ibiza Mix for Jezgra

Ivan Mastermix je producent i DJ, praktički od 1987. te jedan od pionira elektroničke glazbe u Hrvatskoj.

Piše: 

Danas je odlično, živi glazbu i dalje, vrti na brojim popularnim lokacijama, dijeli dobru vibru drugim ljudima, stavlja osmjeh na lica gdje god stigne. Ono što je Frankie Knuckles u američkoj house glazbi, to je, za nas Hrvate, Ivan Mastermix koji od 1989. godine na vrhu underground house scene.

Njegovo bogato iskustvo upotpunjuju sviranja i suradnje s velikanima poput Marshalla Jeffersona, Mousse T-a, Boris Dlugoscha, Ericka Morilla, Rogera Sancheza, Frankiea Knucklesa, DJ Pierra, te mnogih drugih.

Ibiza, Ministry of Sound (London), Love Parade, Exit, i ostali veći festivali i klubovi Ivanu nisu promakli. Njegova producentska suradnja s hrvatskim jazzerima, poput Matije Dedića, Denisa Razza, Henrya Radovića, Meri Trošelj plasirala je svoja izdanja na europsko tržište. Ovog ljeta počastio nas je house himnom "Frenkie To Elen" kao posvetu svojoj ljubavi Elen, a radi se o bootlegu pjesme "Frenkie Goes To Hollywood" u kojem je korišten refren od originala.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk