Skip to main content
  • 18.03.2021.

Lucca Masterson – Jezgra 6.8 Mix

Luka Perinčić, poznatiji kao Lucca Masterson, zadarski je DJ i producent. Pod pseudonimom nastupa od 2009. godine. Nastupao je pod okriljem raznih organizacija, kao što su: e-artist, e-Tech, Ispod Zemlje i Pitch Control.

Piše: 


Uz razne dobrotvorne evente, organizirao je i ReUnion party kao evente specifično kreirane za obrazovanje publike u kojima se moglo upoznati i družiti s DJ-ima raznih smjerova, te time dobiti malo bolji uvid u elektroniku od onih koji ju žive u prvim redovima, kao i plemenit cilj pružanja platforme na kojoj DJ-i mogu zadarskoj publici pokazati što znaju.

Bio je čest gost, ali i voditelj nekadašnje zadarske glazbene emisije Electropedia (ex. Zadarska ElectroPrivreda). U zadnje vrijeme, Lucca Masterson je bio aktivan član i Pitch Control portala u kojem je intervjuirao mnoga domaća i strana imena, a s vremenom je svoju riječ počeo širiti i na portal KlubskaScena. 2021. godinu, je započeo sa svojim prvim izdanjem „Move EP“ na Aceton Music labelu i ne planira stati na tome.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2