Skip to main content
  • 31.05.2017.

Najbolji mixevi i produkcije The Kaisera housea!

S metropole New Yorka u Detroit, pa preko Chicaga do Atlante, preko prve iskre elektroničke ljubavi do majstora zanata – sve je ovo Kai "The Kaizer" Alce.


Jedinstveno prebiranje globusom, igra sudbinske linije ili slušanje unutarnjeg bubnjara Kaia su proveli kroz najvažnije punktove rađanja američkog housea u ranim 90-ima da bi se stopala smirila u Atlanti. Dvadeset godina rada u životopis je upisalo suradnje s golemim imenima žanra kao što su Andrés, Larry Heard aka Mr. Fingers i Charles Webster, ali i s britanskom acid jazz / funk grupom The Brand New Heavies te našim Ilijom Rudmanom, a izdavao je i za Moodymannovu etiketu Mahogani Music, Omar S-ov FXHE te veliki Defected.

Kroz karijeru stvara i esencijalne house osovine DEEP i MJQ večeri, da bi se 2008. rodio i label NDATL, a u obrazovanje upisuje i ono na detroitskom Music Institute-u. Svoja dosadašnja dva desetljeća iskoristio je nebi li jug Amerike upisao u globalna house križišta svakako nemalom zaslugom suosnivanja evenata House in The Park koji okuplja do 20 000 ljubitelja žanra godišnje.

A sada je vrijeme da se zvuk Atlante preseli i u hrvatsko house skrovište Imogen Recordingsa u rukama Antonia Zuze i Ilije Rudmana koji pozivaju meštra 9. lipnja na premijerni zagrebački nastup u SSI Katran, gdje se kao domaća podrška pridružuju i same glave labela. A do tada da otupimo malo oštricu nestrpljivosti house plemena stiže nekoliko mixeva i produkcija u kojima možeš ušno orgijati dok večer 9. lipnja ne nastupi. Pojačaj koliko ide i uživaj i vidimo se u Katranu!
{youtube}mHhT_3myxXE{/youtube}

{youtube}czNK_8R7WUg{/youtube}

{youtube}Yd5VJMwqa5M{/youtube}

{youtube}-nPg9V_ES6s{/youtube}

{youtube}7T6mbr917oA{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2