Skip to main content
  • 31.12.2014.

Novogodišnji mix Emphatic Affinitya

Šum na umu je pustio korijenje u Gjuri2 i izrasli su tijekom vremena u ozbiljan, jak i unikatan projekt na ovim prostorima.

Piše: 

DJane Sylph i Gogolesko stvorili su u međuvremenu duo Emphatic Affinity koji podrazumijeva vrlo širok skup pojmova vezanih uz to značenje; to je jedan od sinonima za Emotion Empowerment što bi se moglo prevesti kao: "crpljenje snage iz emocija". Budući da su oboje Empati, a i da su skužili da svoje "moći" najbolje prenose kroz mjuzu, odlučili su se za b2b verziju nastupa. Kad staviš dvoje Empata za dj pult, koji još k tome puštaju i super mjuzu, dobra zabava je zagarantirana. Nakon njihovih setova ekipa redovno odlazi s podija sa velikim smiješkom na licu. Po glazbenoj selekciji su jako slični, a opet i full različiti.

Emphatic Affinity su snimili Novogodišnji mix čitateljima Klubske scene, a uoči velikog partija večeras "Godina techna 2015" koji je svojedobno najavljen u SKC Arko, no ipak će se kako doznajemo u zadnji trenutak održati u Gjuri2.

{enclose /special/Empathic_Affinity_Godina_Techna.mp3}

DOWNLOAD MIX
(desni klik, save link as/spremi kao)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2