Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Odabrala: Suzana Curavić – 20 modernih traka koje donose dašak retro zvuka 90-ih

Kroz našu novu rubriku “Odabrao” upoznajemo sve glazbene afinitete aktera s naše elektroničke scene, koji slažu playlistu s trakama koje u posljednje vrijeme imaju na “repeatu”.

Piše: 

Nakon DJ Jocka, Ivana Mastermixa i Damira Cuculića, siječanj u našoj novoj rubrici “Odabrao” zaključujemo s prvom gošćom. Riječ je o našoj dugogodišnjoj suradnici te jednoj od osnivačica Trance Family Croatia, Suzani Curavić.

Suzana je uz elektroničku glazbu od malena, kolekcionar je ploča i CD-ova te se proslavila na sceni s crtežima, uglavnom portreta DJ-eva i producenata poput Amelie Lens, Armin van Buurena, Armanda Van Heldena, Ferry Corstena, Paul van Dyka i mnogih drugih. Ističe nam Suzana, kako su joj najdraži događaji u organizaciji A State of Trancea i naravno Future Scopea, a klub Boogaloo u kojem se i dogodilo najviše susreta sa zvijezdama zahvaljujući crtanju i pisanju.

Za našu rubriku “Odabrao“, Suzana Curavić je odabrala 20 modernih traka iz raznih podžanrova poput disca, eurodancea, electra, happy hardcorea, trancea, tech-housea koje spaja zajednički dašak retro zvuka 90-ih.

Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom