Skip to main content
  • 23.10.2016.

Podcast 110: Poco Loco

Na panorami Pule djetinjstvo je ostavio jedan gospodin Begić koji je kao klinac još osjetio usisnu snagu elektroničkog i ljubav ne prestaje do danas. 

 
Andrej, od familije Begića, translatira se u noćnim otkucajima kroz tech house i techno prizmu u Poco Loco-a. U mrežu elektrona upliće se uskoro i produkcijom kako su svirke rezultirale željom da donese i nešto sasvim svoje. Tako u ovaj poduhvat skače zajedno s kolegom, prijateljem i čovjekom od kojeg sam napominje kako je "naučio sve što zna", Adoom. 

 
Čini se da je skok bio desetka na skali je si ga mogao uloviti na nacionalnim i internacionalnim podijma, pozornici ECO festivala gdje osvaja 5.mjesto u svijetu na ECO Talent Contest natjecanju, kao i u audioteci Stick Recordingsa iz Miamija, koji čvrstom rukom vodi Alberto Ruiz. 
 
Puljanin Poco, sa svojih svježih 26 ljeta na zemlji i natruhama ludosti, također je i dio kristalno čistog riječkog Pure Undergrounda, nastalog kao Labozzeva realizacija ljubavi spram oživljavanja jedne scene. A ti, kako bi malo život inducirajućeg beata unio i u svoje nedjeljno jutro (jutrom se u nedjelju kvalificira nekoliko sati oko podneva), osjeti se slobodnim stisnuti play i uživati u najnovijem podcastu iz Poco Loco ruku. Enjoy!
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk