Skip to main content
  • 7.10.2017.

Podcast 122: VRH

Podrijetlom iz Splita, VRH sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već etabliranom glazbenom pozadinom i dubokom poviješću nastupa po Europi kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.).

Piše: 


Nezadovoljan zbog nedostatka raznolikosti u glazbi koju je radio, mijenja ime u VRH i počinje eksperimentirati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korijene pomiješane sa Drum and Bass elementima.

Ubrzo nakon promjene svog stila, VRH potpisuje za etikete poput Architecture, Tribe12, Metnem i Dubkraft i dobiva podršku od raznih imena poput Gremlinz, Dj Ink, Raiden, Moresounds, Om unit, Codex, The Untouchables, Zero T i mnoštvo drugih. VRH je također i official DJ rap skupine Kiša metaka i Kreši Bengalki kojima radi i na postprodukciji albuma. Surađivao je također sa Dječacima na albumu "Istina" i bio DJ potpora Bori Balboi, High5-u, Mimi Mercedez, Prti Beege i mnogim drugima.

2016-e skupa sa Vuk Orebom izbacuje album pod nazivom "Neonka" zbog kojeg je dobio nagradu za najboljeg producenta na Hip Hop Unity portalu. Jedan je od odgovornih za 10 godina drum and bass partya u Splitu pod nazivom "Karantena" na kojem je ugošćeno mnogo svjetski poznatih DJ-eva i producenata. Trenutno radi na muzici za METNEM, Dubkraft, BalkanKolektiv i na produkciji za još jedan rap album.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2