Skip to main content
  • 27.03.2019.

Podcast 143: PaleolitiK

Santiago Batacosta domaćoj publici poznat je kao jedan od udarnih domaćih techno igrača, no njegov mekši alter-ego PaleolitiK tek je nedavno ugledao svjetlo dana.

Piše: 


Glazbenu selekciju usmjerava na lakše pravce elektronike, a u ovom izdanju najčešće ste ga mogli čuti u sklopu šibenskog DJ kolektiva Tour de Sound. U PaleolitiK konceptu predstavlja nam svoju mekšu i melodičniju stranu: funk, jazz, drum'n'bass, house, breakbeat i disco samo su neki od  lepeze stilova kojima raspolaže i svaki novi set priča je za sebe bilo da se izražava kroz DJ set ili kao live act.

Kao Santiago Batacosta nominiran je za nagradu Ambasador i našao se među top 5 techno DJ-a u izboru za 2017.godinu. Pod oba aliasa brani boje šibenskog Decoded Recordsa i glazbene udruge Echo te je rezident koncepta Project Vojarna, ovogodišnjeg dobitnika nagrade Ambasador za najbolji open air party u Lijepoj našoj.

Kruna dosadašnjeg glazbenog puta stigla je prošle godine nastupom na jednom od vodećih europskih festivala, Exit festivalu, a ovo ljeto neće biti iznimka što se tiče potpaljivanja plesnih podija diljem regije. Trenutno marljivo radi na vlastitoj produkciji putem tri stilski različita projekta i prva ovogodišnja izdanja ubrzo će ugledati svjetlo dana.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2