Skip to main content
  • 15.07.2019.

Rezident Forestlanda bira 12 traka koje su obilježile festival

Pođeš li prstom po karti ili Google Maps-om lijevo od metropole pronaći ćeš Brezje, malo mjesto koje od 19. – 21. srpnja postaje plesni epicentar.

Piše: 


Pa u sjeni drveća, pod okriljem šumskih priča, mašine Forestlanda pale veliki internacionalci poput Ferrecka Dawna, The Yellowheadsa, Rubena de Rondea i Maura Picotta, uz podršku domaćih i regionalnih ruku za pultom. Jedan od njih je i Sasha Mikac.


Foto: Filipovic.

Pomisliš li na Forestland pomisliš i na Sashu Mikaca, rezidenta najboljeg domaćeg EDM festivala, gospodina koji je kroz 15 godina na sceni sakupio stotine evenata diljem regije i globalno. Na lineupima, u šumi i izvan nje,  mogao si ga zateći s velikanima kao što su Afrojack, Fedde Le Grand, Zonderling, Mahmut Orhan, Sick Individuals, Dub Vision, Dzeko & Torres, Alex Kenji, Beatshakers, Matroda, Jay Frog, Timo G, Beatshakers, Factor B, Mark Sixma, Avadox i Lawrence Apaga, a nedavno je glazba odjeknula i Filipinima te azijskom turnejom nastupima u najboljim hongkonškim hramovima plesa Zentrum i Magnum.

Alesso vs OneRepublic – If I Lose Myself (Alesso Remix)
{youtube}OOevVQwQ-LM{/youtube}

Posljednje tri godine ujedno je i redovna instalacija jednoga od vrhunskih svjetskih glazbenih događanja –  Amsterdam Dance Eventa. Pa ako nisi redovni hodočasnik ovih šumskih plesnjaka, kako zvuči Sašina mješavina i fuzija elektronike istraži na mekom oblaku SoundClouda ovdje i tada skoči s nama na srčiku priče. Naime pitali smo Sašu "Hej Saša, bi li nam složio listu stvari koje su obilježile Forestland od početaka do danas?" i Saša je rekao "Dakako!". Izvoli stoga 12 traka na raspolaganju ravno iz srca Forestlandovih dana i noći. Poslušaj, upij i pripremi se za novu plesnu šihtu 19. srpnja. Pa kaže:

Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One
{youtube}TrnUKfSg_kg{/youtube}

Martin Garrix – Animals
{youtube}gCYcHz2k5x0{/youtube}

Avicii – Levels
{youtube}_ovdm2yX4MA{/youtube}

Hardwell – Spaceman (Original Mix)
{youtube}lETmskoqh30{/youtube}

Swedish House Mafia – Don't You Worry Child
{youtube}6s1w7ryne14{/youtube}

Dimitri Vegas, Martin Garrix, Like Mike – Tremor
{youtube}9vMh9f41pqE{/youtube}

Dzeko & Torres – L'Amour Toujours feat. Delaney Jane
{youtube}g2rdrNONy7k{/youtube}

Lost Frequencies – Are You With Me
{youtube}VjHMDlAPMUw{/youtube}

Mahmut Orhan – Feel feat. Sena Sener
{youtube}rQ7tMWOCQlM{/youtube}

Zonderling – Tunnel Vision
{youtube}K0KV7F4shEk{/youtube}

Armin Van Buuren Vs Vini Vici Feat. Hilight Tribe – Great Spirit
{youtube}FPI8q_5Xgas{/youtube}

Pa svi vi šumski ljudi, šumske žene, željni plesa pod otvorenim nebom, hipnotizirani glazbom, prirodom i druženje, dobro nam došli u Brezje, a ako karte još nisu u džepu skokni na Ticket2Go i uhvati svoj već za stotku kuna. Vidimo se u šumi!

sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk