Skip to main content
  • 5.02.2024.

Tom Bug i Grooveline izdali “Treat Me Right” te najavili zajednički debitantski album

Nakon nešto više od šest mjeseci, iskusni zagrebački producenti imaju novo produkcijsko umijeće.

Piše: 

Tom Bug i Grooveline su iznali novu zajedničku traku “Treat Me Right” na Dobar House etiketi s kojom su najavili i prvi zajednički albumCopy Machine” koji će svijetlo dana ugledati u ožujku.

Zagrebački dvojac, zajedno surađuje još od 2002., a iza sebe imaju izdanja poput “Something’s Takin’ Over” i “Love Will Shine“. Njihov najnoviji zajednički singl “Treat Me Right” postavlja ton nadolazećeg albuma koji obećava zvuk klasičnog housea s njihovim jedinstvenim dodirom.

Uz originalni mix, “Treat Me Right” je dobio i dvije obrade Francka RogeraStreet Mix i Street Dub. Francuski producent je kroz svoje verzije donio potpuno novu dimenziju, spajajući nostalgiju s vrhunskim ritmovima.

“Treat Me Right” se već nalazi na Beatportovoj Hype top ljestvici, a dobila je i podršku renomiranih imena sa scene poput Claptonea, Davida Penna, Tom Novyja, Rogera Sancheza, Sam Divine i mnogih drugih.

Treat Me Right” je dostupna za slušanje na svim vodećim streaming platformama.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2