Skip to main content
  • 26.02.2024.

Tom Bug i Grooveline ususret debitantskom albumu izdali “Copy Machine album sampler”

Sampler sadrži četiri prethodno neobjavljene pjesme, a svaka je dokaz njihove raznolikosti produkcije u house glazbi.

Piše: 

Krajem veljače, točnije u četvrtak izlazi “Copy Machine album sampler” – izdanje s četiri trake koje potpisuju Tom Bug i Grooveline, sampler koji najavljuje njihov dugoočekivani debitantski album.

Sampler sadrži četiri prethodno neobjavljene pjesme, a svaka je dokaz njihove raznolikosti produkcije u house glazbi. Ovaj ekskluzivni uvid u album koji će nedvojbeno izazvati valove na underground sceni, obećava uzbudljivo iskustvo slušanja,.

S karijerom koja traje od 2002., Tom Bug & Grooveline ostavili su trag na sceni, specifično s hitovima poput ‘Something’s Takin’ Over‘ (2018.) i ‘Love Will Shine‘ (2023.). Njihov utjecaj se proteže preko renomiranih etiketa kao što su Snatch! Records, Soulfuric Trax i Tomov vlastiti label, Dobar House.

Novo izdanje Tom Buga i Groovelinea možete pre-saveati te prednaručiti na linku ovdje.

Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za privremeno reproduciranje (umnožavanje) autorskih glazbenih djela od strane DJ-a.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2