Skip to main content
  • 16.10.2019.

Top 5 traka Marike Rosse koju ponovno slušamo na domaćem terenu

Rovinjski klub Steel za najmračniju noć u godini dovodi najšareniju techno kraljicu svijeta.

Piše: 

Uživat ćemo u noći ispunjenoj techno zvukovima 1. studenog u Rovinju kada klub Steel dovodi neponovljivu ukrajinku  Mariku Rossu povodom Halloween partya. Prepoznatljivo ime, stas i glazba, Marika Rossa je jedno od najzvučnijih imena Istočno Europske elektroničke scene koje se konstantno pojavljuje kao headliner na velikim festivalima i klubovima diljem svijeta jednako koliko i po Beatportovim ljestvicama.
 

Izdaje za svjetski renomirane labele a 2015. osnovala je vlastitu etiketu Fresh Cut čija su izdanja u  prvih tjedan dana  bila  na Beatportovoj Hardcore/Hardtechno Top 100 ljestivici. Ovaj uzbudljivi izvođač putuje po svijetu i osvaja srca fanova diljem planete svojom pojavom i odgovarajućim unikatnim energičnim setovima. Poslušajmo njezinih Top 5 izdanja.

Na prva dva mjesta našle su se trake iz 2018. godine koje je producirala sa techno kolegicom Deborah de Lucom. Trake su izašle u obliku  Because EP-a koji se sastoji od istoimene trake te No reason. EP je izašao na njezinom labelu.

Slijedeće traka je ponovno u dobitnoj kombinaciji sa Deborah De Luca koja je izašla kao samostalni acid mix nazvan In Hypnose.


 

Remix artista Christiana Glitcha Dessertion definitivno je među njenim popularnijim izdanjima a izašlo je 2014. na Parallel Thoughts etiketi.

Posljednja od Top  5  je Dancing Mode koja je izašla na etiketi DSR Digital ne tako davne 2014. godine.
 


 

Nakon slušanja ovih Top 5 izdanja zasigurno vas zanima kako je karte za 1. studenog u klubu Steel moguće nabaviti u sustavu Entrio i njegovim prodajnim mjestima po cijeni od 80 kuna a moguća je kupnja VIP paketa i boce alkoholnog pića po cijeni od 300 ili 600 kuna.


 

 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2