Skip to main content

Enzo Siragusa za zagrebački vikend x 2

Voliš li glazbu na struju, Zagreb i Enza sreća tvoja da živiš baš ovdje i sada jer te narednih dana čeka dvostruka poslastica. Puno se toga dogodilo za klinca koji se šuljao na raveove s lažnom osobnom još prije 16.


Od rezidenta čija sjajna nova fuzija zvuka je odzvanjala zidovima kultnog londonskog kluba 93 Feet East, do vlasnika labela koji izdaje neobičan dub-house hibrid, Enzo Siragusa je trudom i radom stvorio čitavu jednu novu kulturnu nišu i stvorio potpuno novi pojam u konsenzusu party rječnika "Fusic".

U svoje utjecaje od početaka ubraja drum and bass ekipu 90-ih kao što su LTJ Bukem i Adam F samo da bi naredni tjedan slušao MAW u Ministryju ili Sashu i Digweeda u Renaissance. Kako sam kaže – "Tada je raving bio raving". Posljednjih 15-ak godina nezanemariv je utjecaj bijelog pijeska Ibize, iako Enzo nije stranac ni domaćem pijesku, pa si ga tako lovio u Zadru na Hyte partyjima. 2008. je nastao i Fuse, i sestrinski mu Infuse label, koji izrastaju iz običnog gušta puštanja specifičnog dub-house zvuka na afterima koji je savršeno sjedao u nedjeljne dnevne partyje. Bas privuče pažnju a uho jednostavno ostaje na ovome esencijalno Londonskom zvuku, dok si pod Fuse zastavama plesao do besvijesti već i na Sonusu.

U novoj etapi gledaš sasvim novi glazbeni film i nije Amerikanac u Parizu već Londončanin u Zagrebu koji stiže na čak dva nastupa u dva dana, ogrnut We Love Sound Sonusovim krugovima. Zagreb tako voliš na Weekend Takeoveru, 2. i 3. lipnja i s introm i outrom dan ranije i kasnije, koji pretvara ŠRC Mladost u open air party lokaciju, a noćna smjena pleše u klubovima Boogaloo, The Best, Opera i Johann Franck. Gospodina Siragusu loviš u subotu, 3. lipnja na open air lokaciji uz tINI, TImo Massa, Valentina Kanzyanija, Homeboya i Mariana Mateljana, i u pozdravu nedjelje 4. lipnja u The Best Venue Hall, gdje mu se pridružuju Archie Hamilton, Rossko i Matljen. Tvoje je nadalje svrnuti prst na službenu diseminaciju upada na Entrio i da uživaš! Za raspored po danima i lokacijama skok ovdje, i sretan ti bio nadolazeći dugi rasplesani vikend.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web