Skip to main content
  • 29.09.2020.

Jezgra od danas na Rock&Off online radiu

Naša edukativna platforma Jezgra neprestano se razvija i nudi nove formate dijeljenja znanja i približavanja elektroničke glazbe publici.

Piše: 

Od lipnja prošle godine Jezgra je postala i radijska emisija koja se redovito vrtila prvo subotom, a od koronakrize svaki petak u 23h na frekvencijama Radio Splita.

Svaki miks iz emisije potom se objavljuje kao Jezgra podcast na našem portalu. No, evo kako je Jezgra konkretno evoluirala i na internet radio. Dogovorena je suradnja sa online radiom Rock&Off tako da će se miksevi koje čujete petkom na Radiu Split, potom emitirati utorkom od 17h na ovom internet radiu, a isti tjedan objavljivati i kao podcasti na našem webu.

Što je u biti Rock&Off?

Rock&Off je online radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama, emitira isključivo domaću rock&off glazbu koju nemate često priliku čuti na hrvatskim mainstream radijskim postajama. Pokrenut je prije godinu dana kao jedan od Off projekata u sklopu Nagrade Rock&Off koja se ove godine održala po drugi put.

Zamišljen kao platforma za popularizaciju rock&off hrvatske glazbe, Rock&Off radio svakodnevno emitira pjesme glazbenika i bendova koji su predloženi u prvim krugovima nominacija za Nagradu Rock&Off i iz rubrike Special mention.

Obzirom na to da je trenutačna situacija izrazito nepovoljna za glazbenike, a poglavito za one koji pripadaju rock&off svijetu, Unison i Rock&Off odlučili su dati više radijskog prostora izvođačima, bendovima i glazbenicima koji su i u normalno vrijeme bili poprilično zapostavljeni u radijskom i medijskom eteru i na taj način pokušati dodatni promovirati njihovo glazbeno stvaralaštvo.

Plan emitiranja Jezgre do kraja listopada. Slušajte online ovdje.

29.09. Jazzy Rossco
06.10. Gogolesko
13.10. Jan Kinčl
20.10. Blays
27.10. Nick Jelly

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk