Baner

Melodični techno Juliana Jeweila na Flyaway festivalu

Četvrtak, 04 Travanj 2019

Jedan od headlinera drugog po redu Flyaway festivala koji se održava 15. lipnja u dvorcu Erdody (Kerestinec) je Julian Jeweil.


U Marseille-u locirani stalni stanovnik Beatportova vrha Julian svoje kreativno vrijeme posvećeno melodičnom technu cijepi između Francuske i Berlina, a priča je započela 2007. Mora da je bila vruća godina jer prvi hit "Air conditionné" odmah skače na vrh Beatporta.2010. potpisuje s Cocoonom na koje nastaju šarene melodije  i beatovi Color EP-a, a s Forma izlazi Techno Corner koji remixa i Moby ("Stay Down"). Naredne godine Plus 8 Records izdaje Hermanos EP, a 2012. nosi i Bastards EP čijih pet traka je odmah pokupila internacionalna techno krema. No, Julian svoga konja za trku ima i u remix svemiru, pa su obrade Pan-Pota i Deadmau5a obje završile na prvom mjestu Techno Top10 ljestvice.Kako kod Juliana postoji isključivo konzistentnost i ne vjeruje u čuda od jednoga hita, već u rad i disciplinu serijal sjajnih izdanja ne prestaje - s Forma ispada Mad EP, izdanja s Hawtinova Minusa “Don't Think” EP, “She's Hot” EP ,“Rumble” i “Los Pistolos” EP, kao i remix Adama Beyera i Ida Engberg za traku "Unanswered question" na Drumcode. Mogli bismo ovako unedogled, no u novijoj prošlosti ovdje je genijalni EP Bird na Minusu, remix "Coara", Marka Houlea kao i remixevi Pete Tonga, Siana, Pig & Dana i Josepa Capriatija.
LINE UP I ULAZNICE
Line Up Flyaway festivala čine još i Juliet Fox, Paolo Barbato, te domaće snage DJ Jock, Yesh, Life4Funk, Lemon, Shipe, Senno, Sin, DJ Yvann, Zoky, Teo Zver, Sonic Illuminati i Instantsupa. Trenutno je u prodaji limitiran prvi val pretprodajnih ulaznica po cijeni od 110 HRK. Požurite po svoju klikom na sustav Entrio jer je kapacitet ove jedinstvene lokacije ograničen.Pa jesi li ikada uživo poslušao tipa kojem su 4 trake istovremeno (“And We”, “Meteorite”, “Bird” and “Wax”) bile na listi najprodavanijih? Početkom ove godine izbacio je sjajni debi album "Transmission" za Drumcode. Osluhnite niže!
 

Melodični techno Juliana Jeweila na Flyaway festivalu