Skip to main content

Miguel Campbell – s britanskih house floorova u Zagreb!

Bile su to rane 90-e, moda je bila očajno očaravajući trash, internet se povezivao bolno sporo dok tjeraš ukućane da se skinu s telefona, a u britanskim klubovima bujala je house scena.


Miguel Campbell slijedi ljubav koja s podija vodi za pult i započinje svoj put kao DJ, dok paralelno uskače i u produkciju kao dio undergrond dua HBC. Već podobro zagazio u 21. stoljeće, 2006. stvara vlastiti label Outcross Records kako bi neovisno izdavao glazbu, a karijera vodi i u novu dualnu manifestaciju gdje s kolegom Mattom Hugesom stvara MAM, sjajan remix dvojac koji je u repertoar uvrstio i umjetnike poput Imany, Deadmau5-a i Flight Facilities, a ponose se izdanjima na Wolf+Lamb, Future Classic i samom Outcrossu.

Lom dekade 2010. donosi pripajanje Hot Creations taboru i ujedno i po prvi puta internacionalno prihvaćanje na velikoj skali dok Miguel i dalje neumorno radi opravdavajući intrigu koju je usadio na internacionalne podije, a među posljednjim remixevima zatekli su se oni Basement Jaxxa i RÜFÜS-a.

Miguela službeno možeš uhoditi na SoundCloudu, Twitteru ili pak Beatportu, ili pak sparkirati entuzijazme i gladi na, pod We Love Sound njedrom uzgojeni, Zagreb Weekend Takeover, nimalo običan vikend 2. i 3. lipnja s repom plesa u nedjelji, 4. lipnja, koji na ulice glavnoga grada Lijepe Tvoje nosi jedan golemi open air i nastavak noćnih bakanalija u 4 noćna kluba Zagreba, a Miguel se u subotu, 3. lipnja, parkira iz pulta Opera Multimedia Kluba.

Po svoje karte standardnom procedurom kliziš na Entrio ovdje i dalje ti ostaje samo da uživaš. Vidimo se na Zagreb  Weekend Takeoveru!

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop