Skip to main content
  • 22.05.2017.

Novi među najboljima Zrća – Rocks beach klub!

Tamo na obali gdje sunce pali kamen, škrape skrivaju tajne, trajekti danonoćno iskrcavaju obilnosti turista gladnih bezbrižnih noći i zora, gdje jaganjci utihnu s razlogom, na jednoj plaži stoji nekoliko ljetnih institucija kraljeva jadranskog noćnog života.


Lokacija je dakle planet Zemlja, brid europskog kontinenta, zemlja Hrvatska, otok Pag, plaža Zrće na kojem žive megaklubovi Noa beach klub, Kalypso, Papaya i Aquarius, svi ugodno smješteni na svjetskih top 50 najboljih. Prethodne godine pak čuperku legendarno dobrih plesnih magneta pridružuje se i novopridošlica klupske promenade odmah do pučine  – Rocks beach klub.

Odmah do Noa beach kluba dijeleći isti pijesak rođena je ova nova open air lokacija. Namijenjena je kome? Bilo kome tko planira hraniti svoju party životinju na otoku najboljeg sira ovih ljetnih mjeseci, svima predanima beskonačnim šank maštarijama gdje stoji kao raj za hedoniste, flanere koktel svemira, za dnevne i noćne šihte otvorena, plesna i nakrcana avanturistima u potrazi za ljetnim ljubavima od 9 ujutro do 5 ujutro.

Spremna za maštarije mokre kože plesanjem u bazenu, stoji i s dezigniranim VIP područjem za one čija unutarnja primadona treba malo više tetošenja. Sve je ovo Rocks koji čeka da ti protrese ljeto, tijelo i um i hvata se ozbiljno misije i prilike da zajedno s velikima konkurira za jednu od nezaboravnih ljetnih lokacija za posjetiti. Stojeći tek na dovratku pisanja svojih ljetnih priča, počašćen je da ima priliku krenuti stvarati tradicije u drugoj sezoni djelovanja. Najbolje stvari su one koje kombiniraju iskustvo starog i prokušanog i nove svježe ideje i entuzijazam novopridošlica. Pa dobro nam došli ovoga ljeta na najplesniju domaću plažu. Vrata Rocks beach kluba su vam širom otvorena! Malo svježe krvi uvijek unosi uzbuđenje!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2