Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Regionalni Zoom: Alavux

Nedjelja, 28 Ožujak 2021

Dolazeći iz Srbije, Alavux je jedan od snabdijevača Electro-Techno zvuka u regiji istočne Europe, gdje zajedno uz svoj E75 crew ovu glazbu predstavlja već više od 20 godina sa strašću i predanošću, a podršku mu pružaju imena kao što su Dave Clarke, Umek, Stingray, Helena Hauff, Alienata, Laurent Garnier.


Alavux nastavlja svoju potragu za uništenjem samozadovoljnih masa svojim jedinstvenim okusom brzih, žilavih Electro zvukova koji su ga katapultirali po čitavom svijetu.Rođen kao Goran Alavuk u Beogradu u Srbiji, odrastajući u regiji koja je na mnogo načina uklonjena sa globalne underground Electro Bass scene, nije totalna nepoznanica u elektroničkoj muzici općenito. Možemo ga naći kako gravitira među zvukovima acida, Techna Electra i industriala.

 

U novom stoljeću, Alavux je i dalje bio jedan od žestokih pristaša tada izranjajućeg trećeg vala Electro Bass i Funk glazbe, premda će proći dosta vremena prije nego što će započeti kontinuirano objavljivati svoja izdanja. Jednako je vizionar, koliko i pobožni ljubitelj naše glazbe i temelja koji su pred njega postavili njegovi prethodnici.

Regionalni Zoom: Alavux