Skip to main content
  • 28.03.2021.

Regionalni Zoom: Alavux

Dolazeći iz Srbije, Alavux je jedan od snabdijevača Electro-Techno zvuka u regiji istočne Europe, gdje zajedno uz svoj E75 crew ovu glazbu predstavlja već više od 20 godina sa strašću i predanošću, a podršku mu pružaju imena kao što su Dave Clarke, Umek, Stingray, Helena Hauff, Alienata, Laurent Garnier.

Piše: 


Alavux nastavlja svoju potragu za uništenjem samozadovoljnih masa svojim jedinstvenim okusom brzih, žilavih Electro zvukova koji su ga katapultirali po čitavom svijetu.

Rođen kao Goran Alavuk u Beogradu u Srbiji, odrastajući u regiji koja je na mnogo načina uklonjena sa globalne underground Electro Bass scene, nije totalna nepoznanica u elektroničkoj muzici općenito. Možemo ga naći kako gravitira među zvukovima acida, Techna Electra i industriala.

 

U novom stoljeću, Alavux je i dalje bio jedan od žestokih pristaša tada izranjajućeg trećeg vala Electro Bass i Funk glazbe, premda će proći dosta vremena prije nego što će započeti kontinuirano objavljivati svoja izdanja. Jednako je vizionar, koliko i pobožni ljubitelj naše glazbe i temelja koji su pred njega postavili njegovi prethodnici.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2