Tanzen i Poker Flat šalju poziv mladim DJ-ima i producentima

Nedjelja, 13 Listopad 2019

Tanzen, tanzen, tanzen -  glasio bi univerzalni imperativ bogova podija i stroba. Tanzen dok ne možeš više i tada još malo. Istoimeni kolektiv te stoga poziva na nešto sjajno i plesno te uranja u zajednicu kao nikada prije.


Kako satovi kucaju prema 25. listopadu spremamo se za slavlje 20 godina Poker Flat Recordsa, rođenog pod elektroničkom šakom legendarnog Steve Buga. Pa koji je naslovni poziv pitaš ti? I to je sjajno da pitaš jer, naime, ako si češkao tjeme tko će biti tajni gost na Tanzen x Poker Flat - 20 years i otvoriti za Mihaila Popoviciua i Markusa Homma, ne trebaš više sužavati sumnjivo nagađajuće oko, jer zvijezda je -  bilo tko.Možda baš ti. Poker Flat i Tanzen Kollektiv tako zovu sve mlade kreativne elektroničare, Dj-e i producente s domaće scene, kako bi se predstavili pred golemim auditorijem. Čekaj, čekaj, postaje još bolje. Tvoju glazbu će preslušati baš gospodin Bug glavom, bradom i uhom sam te odabrati onoga koji upada na lineup slavljeničkog plesnjaka 25. listopada u kultnom zagrebačkom klubu Aquarius.Ovo nije natjecanje već jednostavno prilika nekome od toliko talentiranih mladih ljudi na sceni da naprave velik iskorak svojim radom i predstave se setom u trajanju od 150 minuta, jer warmup spot je podcijenjena, i ujedno jedna od najtežih, uloga DJ-a. Pa tko misli da može - vrata Tanzena i Poker Flata stoje otvorena. Pravila za prijavu? Izvoli:

1. Snimi i pošalji miks u trajanju od 60-120 minuta za koji vjeruješ da bi savršeno sjeo u nijansu Poker Flat noći. Želimo da ga sastaviš onako kako bi po tebi trebao zvučati savršeni warmup set i da razmišljaš o stvaranju prave atmosfere za ostatak noći. Uploadaj ga na SoundCloud ili neko drugu glazbenu platformu i podijeli privatni link.

2. U prijavu uključi i link na SoundCloud (ili bilo koju drugu glazbenu platformu) sa svojom vlastitom produkcijom. Barem jedna bi trebala biti službeno izdana na bilo kojem labelu u bilo koje vrijeme. Reci nekoliko riječi o traci ili trakama i uključi i remixeve za druge umjetnike ako si ih radio/la. Što više pošalješ bolje te upoznaje ekipa Poker Flata. Prihvaćaju i neobjavljene trake koje možeš slati privatnim linkom ili master trake putem servisa za dijeljenje datoteka.

3. Pošalji neki dokaz - FB ili RA event link, video ili vizual - s barem tri klupske gaže u 2019. od bilo kuda. Odaberi svoje najdraže i objasni zašto su ti baš ovi nastupi bili posebni.

4. Pridodaj pisano ili u video formatu kratko osobno objašnjenje svoje warm up filozofije. Reci nam o svom najbolje warmup setu i koji način misliš da si doprinio/doprinijela raspoloženju eventa. Žele čuti što je to po tebi što te čini dobrim glazbenikom.

5. Rok za prijave je ponedjeljak, 14. listopada, u ponoć.

Eto ga, jasno ko pekmez i jednako slatko. Javiš se u inbox Tanzen Kollektiva ovdje, tražiš direktni mail na koji ćeš slati prijavu, nađeš svoje naj naj stvari do sada, kažeš tko si, što si i pokažeš što možeš i čekaš da ti se Steve javi sa zelenim svjetlom. Napravi najbolje što možeš i vidimo se u Aquariusu 25., za pultom ili ispod njega. Tanzen, tanzen, tanzen.

Tanzen i Poker Flat šalju poziv mladim DJ-ima i producentima