Skip to main content
  • 11.11.2019.

Tražimo volontere za stjecanje iskustva povodom 18 godina KS u Aquariusu!

Povodom 18. rođendana otvaramo prijave za volontere koji bi bili voljni pomoći u pripremi, organizaciji i realizaciji ovog kompleksnog glazbeno-kulturno-umjetničkog događaja imena "More Than Clubbing"

Piše: 


Ono što treba je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite ili barem podijelite s prijateljem koji bi mogao biti zainteresiran za stjecanje iskustva i povezivanje sa zajednicom.

DATUM: Petak, 15.11.
VRIJEME: Od 16 do 21h (prva grupa) / 21.30h do 04h (druga grupa)
LOKACIJA: Aquarius, Zagreb

PRIJAVE
Zainteresiranci i zainteresiranke se slobodno mogu prijaviti na jezgra@klubskascena.hr .

Bacite nam koji redak o sebi, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću, imate li već iskustva u organizaciji, produkciji, pressu, protokolu i u čemu bi mogli najbolje pripomoći.

Prijaviti se možete zaključno sa 14. studenim u 12h nakon čega će organizator prijavljene kandidate kontaktirati za sastanak kroz koji će se izvršiti selekcijski postupak i podijeliti zadatci.

Klubska scena će volonterima osigurati poklon pakete sponzora JANA VITAMIN, a za vrijeme volontiranja hranu, piće, dnevni odmor, te nakon svega i druženje sa svim posjetiteljima partya u Aquariusu.

Hvala unaprijed svima koji će postati dio ove naše zajednice!

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2