Skip to main content
  • alt
  • 1.09.2014.

Početak rujna u Culture Clubu Revelin

Veliko finale natječaja DJ-eva, DANCElectric Residency u zajedničkoj organizaciji s Mixcloudom,  i Tujamo otvorit će rujanski program u Culture Clubu Revelin.

 
Ovu sezonu DANCElectric residency u suradnji s Mixcloudom pružio je priliku DJ-evima na području EU da zasviraju u Culture Clubu Revelin na jedinstvenoj pozorninici gdje su nastupala najveća svjetska imena elektronske glazbe. Za samu završnicu DANCElectric residency dovodi pobjednika i drugoplasiranog Mixcloud 2014 DJ natječaja  te prošlogodišnjeg pobjednika natječaja, Galinca Galinca. Ovogodišnji pobjednik natječaja je Steven Sanders, koji  dolazi s pariške elektronske scene, a nastupao je po mnogim francuskim klubovima. Njegov talent prepoznat je i izvan francuskih granica pa nastupa i na inozemnoj sceni. S produciranjem je započeo 2008. i uredno objavljuje podcast Sound of Steven Sanders kako bi svoj talent širio izvan pariških i francuskih klubova. Nakon nekoliko objavljenih naslova i remikseva priprema novi projekt  „Dirty Land” koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni.
{youtube}_h3lQBRJIFY{/youtube}
 
Uz Sandersa nastupit će drugoplasirani izvođač Joško Leoni te prošlogodišnji pobjednik Galinac Galinac čija karijera za DJ pultom napreduje iznimno respektabilnim tempom te domaći akteri koji su ove sezone dežurali  za DJ pultom Culture Cluba Revelin, Speed, Audiometric, dBA, PhiberOptic te glavni dirigent projekta DANCElectricPHILIPE. Party se odvija 3. rujna, ulaznice je 50 kuna na ulazu dok ćete za VIP izdvojiti 120 kuna.
{youtube}-sHZwlgu_pE{/youtube}
 
Dva dana kasnije, 5. rujna, u goste Culture Cluba Revelin dolazi poznati njemački DJ Tujamo.  Tujamo započeo je s produciranjem još 2006. i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište. Njegovi remiksevi za Boba Sinclara, Wyntera Gordona, Petera Gelderbloma, DubVision bilježe veliki uspjeh, a vlastiti autorski radovi “How We Roll” “Do It All Night” i “Back 2 You” penju se na vrhove ljestvica. Njegov najnoviji singl “Who” došao je na sam vrh SLAM!FM Dance30, te ušao u DDC (German Dance Charts), a podržala su ga i najpoznatija imena kao što su Avicii, Steve Angello, Fedde Le Grand, Bob Sinclar, Steve Aoki, Afrojack, Bingo Players, A-Trak, Chris Lake, Chuckie, Laidback Luke i mnogi drugi. Prije nastupa DJ Tujama plesni podij zagrijat će rezident ekipa s mnoštvom plesnih hitova i raskošnim light showom: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE.  Cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kuna, VIP 120 kuna dok je dan partyja 100 kuna  i VIP 150 kuna.
{youtube}ifzlLAt6kvY{/youtube}
 
Dijelimo 2×2 ulaznice za nastup Tujama, a sve što trebate jest zalijepiti najdražu vam njegovu stvar u komentar ispod članka i pozvati prijatelje da vam nabace lajk. Dva komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznice, a dobitnike objavljujemo 4. rujna tijekom prijepodneva.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2