Skip to main content
  • 3.08.2016.

Novi vikend s novim vibracijama na porečkom flooru!

Neke su stvari biblijske, toliko bazične da ih je kao pouke potrebno okupiti na jedno mjesto, pa ako se radi o glazbi sve ono plesno u Poreču okuplja se u Byblosu.

 
Poreč tako već sedam godina prije revolucije ljeta ljubavi okuplja spretne graditelje nebi li stvorio glazbeni punkt u kojem i ovoga vikenda trešti nova energija. Na naličju kulta ličnosti i persone koji je izrastao iz glazbe poradi glazbe same, New Power Vibe se vraća kao oživljena emocija s preklapanja tisućljeća vraćajući logiku esencijalnog dolaska na party samo kako bi plesao, a ne vidio ili bio viđen.
 
I tako se i ovoga petka, 5. kolovoza, biblijski stari floor vraća s novo/starom vibracijom u rukama talijanske legende housea Paola Barbata, Alfreda Azzetta i ceremonijalnog meštarstva koji donosi Alex Donati. Upade si kao i svaki puta do sada hvataš po standardnoj cijeni na Byblosovom web shopu za 68 kn u pretprodaji i na dan eveta do ponoći, a nakon se penje na 98 novaca.

 
 
Subota, 6. kolovoza ispraća sunce uz DJ Aleksija, a MC-aštvo još jednom preuzima Alex Donati da bi zajedno pripremili teren za Mike Valea. S talijanske čizme rezidentura se potom seli na susjedno nam slovensko tlo s Mikeom bliže tech-house marginama. Jednako sposoban u studiju kao i iza pulta započeo je još u djetinjstvu prekapajući po očevim pločama, a prvi veliki proboj zabilježio je 2001. trakom Pretty Woman izdanom na Tomcraftovom Great Stuff Recordsu, da bi budućnost donijela suradnje s Umekom, Coxove Revolution partyje u Spaceu, nastup na Ultri, rezidenciju u ludilu slovenskog Circusa… Za upade se gnijezdiš na istu digitalnu lokaciju kao i za petak, a ostaje nam samo poželjeti ti da vibriraš na valnim duljinama svega onoga što te čini sretnim, bile to stare ili nove vibracije.

 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2