Skip to main content
  • Jay Shepheard
  • 20.04.2016.

Reform slavi 7. rođendan u Zagrebu i Splitu

Ovaj vikend rezerviran je za drugi dio Reformovog 7. rođendana. U petak 22.04. sa Jay Shepheardom nastupaju u matičnom Mastersu, dok u subotu putuju južnije, točnije u splitski Kameleon.

Piše: 

Naslovna foto

Jay Shepheard


Shepheardu ovo nije prvi nastup na Reformu kao ni u Kameleonu, ali s obzirom na glazbenu čaroliju koju dariva publici bila bi šteta ne ugostiti ga ponovo. Prije nego se okušao kao DJ, Shepheard je dugi niz godina proveo u glazbenoj industriji, prvo kao PR, a zatim kao zaposlenik poznatog Juno Recordsa. Iznimno talentiran kao producent, Shepheard ne zaostaje ni kada je u pitanju DJ pult. Pristup nepreglednoj količini glazbe dok je radio za Juno records te iskustvo koje je prikupio svirajući na gotovo svim kontinentima svijeta donijeli su mu titulu jednog od najutjecajnijih artista novog electro vala.

U petak support Shepheardu će pružiti rezidenti Reforma Luka K i Nicole, dok će u rodni Split navratiti Luka K kao warm up, a party u Kameleonu će zatvoriti Milan Pivalica. Za kartu u Mastersu potrebno je izdvojiti 60 kn, dok je u Splitu cijena do ponoći 50, a nakon ponoći 70 kn.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk