Skip to main content
  • alt
  • 9.06.2015.

St. Germain staje i u Zagrebu u sklopu povratničke turneje

Svaka zemlja sadrži svoj popis elektroničkih legendi čvrsto upisan u noći partijanera i sjećanja na ostavljanje duše na podiju s onima koje voliš.

 
Tako na prvim stranicama jednog ovakvog francuskog metaforičkog manifesta stoji upisano i ime Ludovica Navarrea koji, iako vlasnik karijere koja se proteže u same zametke elektroničke eksplozije, ipak albume izdaje vrlo rijetko. 
 
Tako je i posljednji album tek treći autorski uradak nakon Boulevarda iz 1995. kojeg je naslijedio Tourist 2000. Novo izdanje, Real Blues, stiže desetljeće i pol nakon prethodnog i biti će izdano na Warner Music 9. listopada ove godine. 

alt

 
Njegova dva starija brata donijela su topli deep house protkan srčanim bluesom a na novim trakama zapetljao se u suradnje s primordijalnim zvucima afričkih glazbenika i tradicionalne instrumente upario s električnim gitarama, klavijaturama, saksofonima i elektroničkim loopovima i ujedno i uposlio vokal Lightnin’ Hopkinsa.
 
Menart BPM je tako odlučio potruditi se dovesti gospodina Navarrea i na floor Tvornice kulture i snova 7. studenog u okviru velike europske povratničke turneje. Za zagrebačku inačicu St. Germaineu će potporu na pozornici pružiti i devetočlani band. Ulaznice će do datuma održavanja biti dostupne za 200 kn, a na sam dan održavanja biti će potrebno ubaciti još tridesetku.
 
Dok studene noći ne zagriju ovi topli svježi zvuci ostavljamo vas s najavnim singlom albuma.
{youtube}Uf-W9YkWISU{/youtube}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk