Skip to main content
  • art department
  • 10.03.2011.

Art Department najavili prvi album

Dvojac Art Department nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg singla 'Without You' najavljuje datalje svog debi albuma pod nazivom 'The Drawing Board'.

Naslovna foto

Art Department


Nakon što su polučili slavu i uspjeh prvim singlom 'Without You' Jonny White i Kenny Glasgow zatvorili su se u studio i poradili na svom albumu prvijencu. Iako su na klubskoj sceni Toronta prisutni godinama i dugo surađuju kako poslovno tako i privatno, 'Without You' je jedina stvar koju su zajedno i objavili. Došlo je vrijeme stoga i za objavu albuma koji svojim zvukom slijedi uspješni singl. Uglavnom mračan sa seksi vokalnim house dionicama, koje će te dugo pjevušiti u mislima, glavne su odrednice 'The Drawing Board' albuma. Na albumu se također može naći nekoliko gostovanja. Seth Troxler vokalno doprinosi na novom singlu pod nazivom "Living the Life", kao i na već izdanom "Vampire Nightclub", dok se Osunlade pridružuje Bostonskom dvojcu Soul Clap na pjesmi "We Call Love".
{youtube}DoJiNpgvsig{/youtube}

Album će izaći na CD-u 25. travnja pod izdavačkom kućom Crosstown Rebels, a mjesec dana prije njegovog objavljivanja, Art Department će premijerno izvesti njihov novi live nastup tijekom Get Lost partija u klubu Electric Pickle u Miamiju.

Tracklist
01. Much Too Much
02. Tell Me Why (Part I)
03. Living The Life feat. Seth Troxler
04. What Does It Sound Like?
05. Without You
06. We Call Love feat. Soul Clap & Osunlade
07. Vampire Nightclub feat. Seth Troxler (Album Version)
08. In The Mood
09. Roberts Cry
10. Tell Me Why (Part II)
11. I C U

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2