Skip to main content
  • alt
  • 29.06.2015.

Nova Splitska klupska bomba otvara vrata

Sve lijepe bajke i priče koje vrijedi čuti uvijek imaju uvod, zatim se grade sve dok jedna peripetija ne izokrene sve naglavce, da bi se naposljetku rasplele i naučile te nešto.

 
Baš tako je na mjestu već pokojnog Stella Marisa u Splitu, koji je jedno vrijeme na kalendaru križao živahne dane, u posljednje dvije godine stajala ruševina, no zapadna uvala Trstenika iznova je živa i diše punim plućima, urla koliko glasnice dopuštaju.

alt

 
Sretni obrat radnje možemo zahvaliti vlasniku Draganu Ercegoviću koji je na ovom mjestu podigao novi glazbeni punkt, klub Cox i napokon smo nadomak otvaranju mjesta koje će obogatiti splitsku kulturno-plesnu scenu i u ljetnom periodu, baš kao i za hladnijih mjeseci.
 
Zastor se po prvi puta diže 6. srpnja u 22 sata i zvučnici trgaju žbuku sa zidova do 5 ujutro. Audio-vizualna atrakcija i putovanje u poznato i nepoznato biti će popraćena akrobatskim vatrenim vratolomijama. Ne znamo što je to točno urezano u ljudi DNK da vatra hipnotizira oko i dušu. 

alt

 
Za audio dio pobrinut će se Pero FullHouse s gostima Miss Soulfly i Jurijem Paikom kao i kuma kluba Portugalka Marina Fernandez s zlatnim glasnicama, dok će u ponoć nebo zapaliti vatromet. Ujedno, coctail majstor Jure Vojković osmislit će poseban koktel koji će nosti ime kluba, dok potporu pruža i Smirnoff Illumination party, jer sve je jednostavno bolje uz Smirnoff.
 
Dođi na otvaranje, gledaj u nebo, vrišti, pleši, uživaj! Cox otvara novu eru noćnog života!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk