Skip to main content
  • alt
  • 29.03.2015.

RawPaper Records – koprivnički underground techno i house

Rođen tek nedavno, prethodne godine, u Koprivnici se smjestio ovaj sirovi label. Osovinu RawPaper Recordsa, njegovo pogonsko gorivo i vjetar u leđa čine dva glazbena entuzijasta Alen Šimunic a.k.a illuminum i Marijan Katić a.k.a mmmotion.

 
14. ožujka bio je poseban dan jer je s ove mlade etikete iskočilo drugo izdanje The Best Of Paperworks vol.2. gdje si je adresu upisalo 14 traka umjetnika iz svakog zakučastog kuta zemlje uključujući i tri domaća producenta: BudGenser (Kc), Bellen, (Ri) i SZCH (Pu/Zg).
 
Iako su techno i house glavne preokupacije ovog novog glazbenog ušća uleti li traka koja ima neobjašnjiv faktor x, dušu i emociju njeno žanrovsko opredjeljenje neće je spriječiti da bude zauvijek zabilježena na RawPaperu.

alt

 
Kako svaka sjajna stvar ima svoj cilj i manifest tako je cilj ovog labela okrenuti reflektor prema domaćoj sceni i producentima koji nerijetko rade kvalitetnu glazbu a nemaju je prilike prezentirati onima za koje je stvorena. Zasada orijentirani samo na digitalno, momci vrijedno rade na proširenju spram limitiranih serija vinilki i nedavno su svoj prvi release dali na pay-as-you-like download na bandcampu.
 
Stoga idi pa vidi što se nudi, prošeći webom, virni na Facebook, twettni im nešto ili se smjesti na zvučni oblak i uživaj.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2