Skip to main content
  • 17.04.2014.

Pretpremijera himne Tomorrowlanda

Tomorrowland je angažirao renomiranog filmskog producenta i glazbenog kompozitora Hansa Zimmera za produkciju himne u klasičnoj izvedbi, a sve to povodom 10. obljetnice od osnutka ovog brenda.

Piše: 


U nastavku možete osluhnuti i četverominutnu premijeru himne, a punu 10-minutnu verziju moći ćete tek čuti na festivalu u Belgiji ovoga ljeta. Zimmer je producirao glazbu za nagrađivane filmove poput "Kralja lavova, Gladijatora, Pirata s Kariba, Batmana" itd, te je za svoj rad osvojio brojna priznanja poput 4 Grammya, 2 Zlatna globusa i Akademsku nagradu.

"Nakon 10 godina postojanja smatram da Tomorrowland zaslužuje nešto specijalno za svoju obljetnicu. Pjesma mora imati kulturalnu raznolikost, te predstavljati cijeli svijet, točnije 214 zemalja odakle dolaze posjetitelji na ovaj događaj. Ovaj festival je jedno životno iskostvo i najveće okupljanje u svijetu elektronske glazbe, stoga ćemo napraviti himnu koja će govoriti univerzalnim jezikom", ističe Zimmer.
{youtube}xG0rJ4Xt1RM{/youtube}

Za 10. obljetnicu Tomorrowland se ove godine održava u dva vikenda. Prvi dio festivala je na rasporedu od 18. do 20. srpnja, a drugi dio od 25. do 27.07. Ulaznice koje su puštene u prodaju tijekom veljače rasprodane su u nekoliko minuta.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2