Skip to main content
  • 26.05.2016.

Spring Break – proljetna Kalypso pauza uz Yvesa

Kada čuješ sintagmu "Spring Break" mozak automatski zaurla jedan woo-hoo kao osobni mentalni soundtrack.

 
Od 25. do 29 tako pijesak najrasplesanijeg hrvatskog otoka vibrira na Zrće Spring Break-u, a 27. se seliš ni manje ni više nego u klub na obalnoj fronti čija nomenklatura oponaša nonšalantnu privlačnu tajanstvenost grčke zaljubljive nimfe prikrivanja i otkrivanja, Kalypso.

 
Kalypso je prošle godine osvanuo nov, hrskavo svjež i simbiotski uklopljen u prirodne ljepote oko sebe. Tehnički upgradean, s novim interijerom i eksterijerom ponosno otvara vrata za još jednu neumornu sezonu pod suncem. Novi Kalypso je redizajniran na više nivoa, kapaciteta je 3.500 ljudi, sadrži 23 V.I.P. lože na 3 različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie cocktail bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran, te kutak za cigarei, 2 bazena, najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, te klimatizirani backstage apartman za izvođače s vlastitim tušem, WC-om, svlačionicom, lounge dijelom i direktnim ulazom na pozornicu.

 
27. svibnja će na novoj pozornici u sklopu proljetne plesne pauze bljesnuti Yves koji je debitirao na DJ Magovoj ljestvici skokom na visoko 55. mjesto. Festivalske pozornice Tomorrowlanda, Sensationa, Mysterylanda i klubski zidovi Guabe, Anzu cluba, Niki Beacha i Pashe odzvanjali su već njegovim zvucima i natjerali ga da držeći se globalnog rasporeda živi više u avionu no izvan njega.

 
Trake vještih belgijskih senzibiliteta dobivaju novi život u rukama ekipe kao što su Tiësto, Hardwell, Sander van Doorn i Steve Angello, a produkcije redovno nalaze dom na Beatportovoj top desetki dok se za originale trgaju labeli kao što su Armada, Dirty Dutch, Spinnin' i Magik Music. Ako vas je ikada glazbeno istraživačka misija nanijela na pute V-Sessiona i ovdje je u vlasničkom listu branda upisan Yves kao tata serije uspješnih ekskluzivnih evenata na podlozi radio showa koji se vrti u 30 zemalja. Belgijanac je čak ulovio i svoj vlastiti V-Sessions stage na Tomorrowlandu u dva navrata na kojem su zavrtili i Eric Prydz, Nicky Romero, AN21 & Max Vangeli, Sultan & Ned Shepard kako i BBC Radio 1 osovina, Pete Tong.
 
Pa tako za ljetna kalypsanja koja tek imaju doći baci oko na službenu stranicu klupske beštije i enjoy!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2