Skip to main content

Dan: 1. travnja 2012.

Steve Rachmad u Labinu

Coalmine Rave realizirat će se u sklopu programa obilježavanja 20. obljetnice djelovanja Labin Art Expressa i KUC-a „Lamparna“, uz potporu Ministarstva kulture, Open Society Institute, Istarske županije i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Nakon što je techno doveo do maksimuma i pokorio deephouse, synth glazbu osamdesetih, te elektro na tragu Drexciya, izdao preko 100 izdanja, Rachmad danas testira granice sirovijeg zvuka sa tempom koji se penje i do 130 beatova u minuti.

{soundcloud}https://soundcloud.com/steverachmad/steve-rachmad-strings-of-love{/soundcloud}

U Labinu će mu se 6.travnja pridružiti i Petar Dundov koji promovira svoj novi album Ideas From The Pond te Tino Dobrić.
Ulaznica iznosi 40 kuna.

Deadmau5 za Sv. Duju nastupa u Splitu

Iako sužbeno još uvijek nije potvrđeno, iz organizacijskih krugova i na osnovu prošlogodišnjeg nastupa Davida Guette na Žnjanu, Enter Festivala na Bačvicama i Discoteque Riva koji su privukli turiste u grad pod Marjanom, Deadmau5 je sljedeći koji bi trebao nastupiti na Rivi nakon ponoći na proslavi zaštitnika grada Sv. Duje 7. svibnja.

{youtube}sa5sC47C3_4{/youtube}

Iako pomalo iznenađuje činjenica da se Kerum složio s ovakvim glazbenim odabirom na odluku je kako doznajemo utjecala i Fani koja je prije prinove često znala otići s prijateljicama na house partije. Po svemu sudeći Fani prati trendove u elektronskoj glazbi, a gradonačelnik voli ispunjavati joj želje.

O detaljima ulaznica i organizaciji ovog događaja uskoro donosimo više informacija.

P.S. Sretan Vam 1. april!

Marko Miličević i Yolanda Be Cool u Shamballi

Riječ je o Sylvester Martinezu i Johnson "Durango Slim" Petersonu koji čine jezgru benda Yolanda Be Cool, poznatog po singlu "We No Speak Americano". Pjesma im je 2010. osigurala i dvije nominacije na Aria Music Awards.

{youtube}h3S4dBk4E1gHit{/youtube}

"Why Don't You" Marka Miličevića također je te godine bio ultimativni hit kojim je Marko upoznao svijet s pseudonimom Gramophonedzie. Pjesma je postigla toliki uspjeh pa mu je upravo taj single osigurao i potpisivanje ugovora za jednu od najvećih diskografskih kuća na svijetu, Positiva Records, dok je glazbena kuća EMI producirala iznimno zabavan videospot.

Yolanda Be Cool i Gramophonedžie dobra su proljetna kombinacija koja će upotpuniti Fresh program u Shamballi 28. travnja.

Šest osoba poginulo u novosadskoj diskoteci

Identitet nastradalih za sada je nepoznat, a RTV saznaje da su imali oko 20 godina. U vrijeme izbijanja požara u diskoteci bilo oko 300 osoba. Ministar policije izjavio je da je požar, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija, izbio na pozornici "Kontrasta" poslije čega su posjetitelji u panici istrčavali vani. Šestero gostiju koji su ostali u wc-u ugušilo se dimom.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić je izjavio kako je ovo dan žalosti u Novom Sadu. "Velika tragedija. Još su bolne rane od prošlog puta. Službe su odmah došle i djelovale. Što se moglo uraditi, uradilo se brzo“, navodi gradonačelnik.

{youtube}QWzXxD0BoCY{/youtube}

Načelnik sektora MUP-a za izvanredne situacije Predrag Marić rekao je novinarima da je inspekcija redovito kontrolirala diskoteku "Kontrast", kao i ostale objekte. 50 ljudi zajedno s vlasnikom diskoteke zadržano je na ispitivanju.

Slična tragedija u Novome Sadu dogodila se i prije 4 godine kada je u kafiću „Loundž“, također zbog požara stradalo 8 mladih osoba, a dvije su teže ozlijeđene, a u hotelu “Putnik” život su izgubile dvije osobe.

Izvor: Jutarnji.hr

Rasprodan Sensation White

Amsterdamska Arena zabijelit će se 7.lipnja o čemu svjedoči 40 tisuća ulaznica rasprodanih u više od 70 zemalja. Od svake ulaznice donirat će se 0,50 eura dance4life, organizaciji posvećenoj borbi protiv HIV-a i AIDS-a diljem svijeta.

{youtube}ng93j4qAx2A{/youtube}

Kako ne bi ostali bez svoje ulaznice za Sensation White koji se održava 12. svibnja u beogradskoj Areni brine se Klubska Scena Travel i Collegium putnička agencija koji su pripremili pristupačne autobusne party aranžmane.

Ako planirate i ako ste neodlučni provjerite detalje naših aranžmana i pripremite osjetila iskustvu kojeg nazivaju jedinstvenom svjetskom party atrakcijom.