Skip to main content
  • 29.11.2017.

11. izdanje Outlook Festivala otvaraju Bonobo i David Rodigan

Outlook Festival u rujnu ove zaokružio je prvo desetljeće svog postojanja gdje u svakoj godini samo potvrđuje status jednog od najboljih festivala kako bass glazbe tako i soundsystema. Datumi za 11. izdanje su poznati, a sada znamo i tko će otvoriti festival u pulskom amfiteatru.

Piše: 

Tvrđava Punta Christo, već sada nestrpljivo čeka rujan 2018. godine kada će se održati 11. izdanje Outlook Festivala. Outlook Festival od 6. do 9. rujna ugostit će najznačajnija imena iz svijeta grime, dubstep, reggae, hip-hop, dub i garage glazbe. No dan prije sve oči bit će uprte u pulski amfiteatar gdje će se održa opening concert, a na kojemu će nastupiti fenomenalni Bonobo i Sir David "RAM JAM" Rodigan.

Bonobo, maestro ambijentalne glazbe uživo će izvesti svoj posljednji album “Migration”, njegov najozbiljniji i najzahtjevniji album do sada. Serije rasprodanih koncerata na zadnjoj turneji podigli su Bonobov status u sami vrh elektroničke elite.
{youtube}qmitHcHqsCI{/youtube}

Zamaglivanjem granica između trip-hopa, popa i plesne glazbe sa snažnim utjecajem simfonijske glazbe, album “Migration” još je jedan dokaz Bonobovog uspješnog balansiranja između žanrova koje usavršava zadnjih 15 godina. Bonobo je u estetici svoje glazbe vođen emocionalno nabijenim kinematografskim trenucima, svoje blažene ritmove spaja sa zasićenim žičanim instrumentima i bubnjevima pod jazz utjecajem. Bonobov univerzalni glazbeni jezik i atmosfera koju stvara bit će savršena glazbena podloga za početak još jednog Outlook festivala.

U novo desetljeće Outlook festivala uvest će nas tako Sir David “RAM JAM” Rodigan MBE koji će zajedno s 20- članim Outlook Orkestrom izvesti glazbu koja je obilježila 40 godina karijere ovog legendarnog radijskog voditelja. Očekuje nas i uvijek magični britanski producent Bonobo te mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus.

[FBevent]
{youtube}PWSYi6vQRxg{/youtube}

Ulaznice za opening koncert trenutno su dostupne po cijeni od 240kn, a može ih kupiti preko sustava Entrio. Više informacija o sljedećem izdanju Outlooka potražite OVDJE.

[PozitivanRitam]
[FB]
[TW]
[YT]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2