Skip to main content
  • 9.05.2024.

23 nova imena na popisu izvođača rođendanskog izdanja festivala Ultra Europe

Organizatori festivala ULTRA Europe potvrdili su nova 23 zvjezdana imena koja stižu na najveće glazbeno slavlje u regiji na Parku Mladeži, od 12. do 14. srpnja 2024. godine.

Piše: 

Naslovna foto

Andro Tasovac

Čak 11 glazbenika će za ovu jubilarnu 10. godišnjicu po prvi puta nastupiti na gigantskim pozornicama festivala ULTRA Europe te se time pozicionirati u svjetsku elitu DJ-a koji su do sada nastupili na ovom festivalu. Afrojack, Alison Wonderland, Axwell, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Frankie Wah, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, KSHMR, Maddix, Massano, Matroda, Mykris, Sebastian Ingrosso, Slander, Subtronics, Topic, Vintage Culture, Vini Vici i W&W svojom će energijom, mozaikom zvukova i emocijama za pamćenje staviti poseban pečat na jubilarnu desetu obljetnicu festivala.

Ultra Europe pod svoje će okrilje još jednom primiti više od sto tisuća posjetitelja, a deseti rođendan će zasigurno biti centralno ljetno događanje, a što se još sprema, organizatori će i dalje otkrivati u tjednima koji dolaze. Festival se nakon tri dana na Parku mladeži seli po otočju u splitskom akvatoriju te će tako posjetiti Brač, Hvar i Vis.

sea star desk
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju