Skip to main content
  • 9.05.2024.

Ritam vikenda: Od plesa u dvorcu preko dobro poznatih klubova i malih intimnih podija

Što smo bliži ljetu, to vikend ranije kreće. Ovog tjedna, prilike za ples ima već od večeras, a gdje se pleše i uz kog, provjerite u nastavku.

Piše: 

Zagreb

Vikend program kreće več u četvrtak uz Sundown Disco kojeg priprema ekipa Dobrog Housea u The Garden Taproomu. Novi program koji će se održavati svakog četvrtka u svibnju otvaraju Pepi Jogarde i Tom Bug.

U petak, mali floorom Boogalooa će odzvanjati techno ritmovi DJ Jocka, Mr. DJ Darija i Lalite Kali. Peti Kupe priprema novu Sequences večer koju ovog puta predvodi Guy J, a za pultom će ga dočekati Petar Dundov i Antonio Zuza. Masters pleše u ritmovima Cosmic G-a i Mimija.

Super Super prostor u sklopu Katrana ugošćuje All/One večer na koju stiže Mama Snake, a domaćini su Allan i Carnero. Surogat preuzima her/etik sa Marie Pravda, Nako Ono, Vranana i Doxia. Otto u Depo klubu all-nighterom slavi svoj rođendan.

Subota u Dva Osam je u znaku Art & Strategyja gdje se Maryju pridružuje DJ Oldboy. U Depo klubu se pleše na novoj Powercore večeri, a ovog puta uz D.K. OXY, Phytera, Mibiana i Tea Haroudu. Vedran Car u Lovačkoj sobi u Katranu slavi 200 izdanje svoje radijske emisije Feel Good Club.

Mokrice

Na svega pola sata od Zagreba, u slovenskom gradiću Mokrice, BSH preuzima dvorac i dovodi Traumera ove subote u terminu zalaska sunca. Uz francuskog DJ-a i producenta još nastupaju – Kirik, AR:TE (Alex Ranerro b2b Teo), Yakka b2b Pablo Panda i Bosk.

Osijek

U subotu, u Oxygeneu cijelu noć za pultom je Marko Felinger.

Rijeka

Petak u Crkvi je ovijen zelenom bojom i prirodom jer plesni podij preuzima Greenlight kolektiv zajedno s prijateljima, dok Nemo klub drma kukove na Electric & Eclectic večeri uz Lorensa, BREmanju i Captaina.

Dan poslje, Crkva pleše uz techno cure – Beatriss, Pusmus i Satira, a Nemo klub uz Au Voyage.

Rovinj

U subotu, House Arrest preuzima Steel uz Luku Kostyja.

Zadar

Opera bar pleše uz DJ Makyja u petak, dok Svarog bar uz Groove Masters u subotu.

Šibenik

Local Suicide u subotu gostuje u Tunelu.

Split

Kocka u petak pleše uz Kućnu glazbu koja okuplja Yoku i Alen M-a. Subota u Otiumu je uz rezidente.

Dubrovnik

U subotu, u Lazaretima gostuje Christian Bonori, a za pultom ga čeka Maroje.

Beograd

Kult u petak pleše uz MARADONAISINDAHOUSE etiketu koja dovodi Le Croque, a Drugstore je u ritmovima HAD-a na kojem sviraju Lokier, Asarri, Tadi i Essio.

U subotu u Kultu za pultom su Mene i Nemax.

soul gravity desktop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju