Skip to main content
  • alt
  • 27.07.2017.

Amsterdam Dance Event 2017 mijenja lokaciju

Nakon 16 godina boravka u konvencijskom centru Felix Meritis, ADE kreće u novu privremenu avanturu.

Piše: 


Tako se ovogodišnje 22. izdanje od 18. do 22. listopada odvija na 4 mjesta što se tiče konferencijskog programa: Tolhuistuin, Brakke Grond i Melkweg, dok će DeLaMar Theater biti u središtu pozornosti. Teatar DeLaMar će tako postati centralno mjesto okupljanja brojnih glazbenih profesionalaca iz svijeta, ali samo dok se Felix Meritis potpuno ne renovira i vrati u funkciju.
{youtube}KtdcMJ9NjjA{/youtube}

"ADE je rasprodan posljednjih 7 godina, a svaki put broji sve više delegata i posjetitelja iz različitih zemalja. Poseban interes sve više imaju posjetitelji iz Južne Koreje, Kine, kompletne Afrike, Indije i južne Amerike, a renoviranje Felix Meritisa pomoći će nam da isprobamo drukčije lokacije. Uzbuđeni smo i optimistični oko novog konferencijskog centra s njegovim mogućnostima, te vjerujemo da će delegatima ovo mjesto biti inspirativno za sklapanje novih poslova i poznanstava", ističe organizator Richard Zijma.
{youtube}CTnOCcs9oYI{/youtube}

ADE je također predstavio i novi sistem prodaje ulaznica koji nudi posjetiteljima da odaberu žele li tijekom petodnevnog programa prisustvovati noćnim ili dnevnim aktivnostima, ili pak oboje (poslovni i zabavni dio programa).

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.