Skip to main content
  • alt
  • 27.07.2017.

Egoless, Filip Motovunski, Funk Guru za 10 godina Outlook Festivala

Počevši 2008. godine kao mali festival sa samo 600 posjetitelja, da bi s vremenom postao vodeći festival bass glazbe u svijetu, Outlook stvara povijest od prvog dana.

Piše: 


Mnogo se toga promijenilo u deset godina, ali posvećenost, strast i sposobnost Outlook festivala i dalje je prisutna, kao i prvih dana. Iako odrastao, osjećaj obitelji je i dalje prisutan, a umjetnici i posjetitelji se vraćaju iz godine u godinu kako bi ponovno doživjeli i otkrili novu glazbu na najboljem ozvučenju. Od ambiciozno postavljenih pozornica, do partyja na pučini mora, Outlook ekipa nije odustajala od dizanja ljestvice, pri tom ne zaboravljajući svoje korijene.

alt

Četverodnevno slavlje soundsystem kulture ujedinjuje mlade talente i istinske legende iz svijeta dubstep, jungle, dub, drum and bass, hip-hop, garage te mnogih drugih glazbenih žanrova. Između 6. i 10. rujna 2017. jaka postava od više od 250 izvođača ponovno će tresti kamene zidove tvrđave Punta Christo i Arene u Puli, i time obilježiti desetljeće postojanja Outlook festivala.
{youtube}fgjwAtHbgKI{/youtube}

Vrlo važan dio festivalskog line-upa su domaći i regionalni izvođači
Jedan od najpoznatijih glazbenika regije, Edo Maajka prvi će put nastupiti na Outlook festivalu i to tik pred izdavanje sedmog studijskog albuma čiji singlovi "No Pasaran" i "Ne mogu disat" zvuče obećavajuće. Ostali regionalni izvođači dodani na popis su i:

Egoless, Filip Motovunski, Digitron, Bamwise, Rahmanee, Kodin, 207, Brada Selecta, Funk Guru, Kali Fat Dub (live), Kula, Roots In Session, Sapleo, Sheco, Dzonidza & MC Don Dada, DubDiggerz, Euphorics i Subview.

alt

Ulaznice za koncert otvorenja 6. rujna su 325 kn.
Festivalske ulaznice su 850 kn, dok je kamp 400 kn.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2