Skip to main content
  • 7.08.2023.

Amsterdam Dance Event predstavio prvi dio programa za jesen

Otkriven je prvi val izvođača koji će ove jeseni svirati na najvećoj konferenciji elektroničke glazbe

Piše: 

Od 18. do 22. listopada, Amsterdam će postati glavni grad elektroničke glazbe. Ovogodišnje izdanje Amsterdam Dance Eventa najavljuje 2500 izvođača, 600 govornika te gotovo 200 lokacija u kojima će se održavati program manifestacije.

Amsterdam Dance Event 2023. predstaviti će širok spektar subkultura i podžanrova elektroničke glazbe, zajedno s konferencijom, umjetničkim i kulturnim programom obogaćenim brojnim umjetnicima sa scene. Organizatori najavljuju da će ovogodišnje izdanje biti “odvažnije, pikantnije i veće nego ikad s poboljšanim festivalskim iskustvom za sve posjetitelje.”

U prvom valu DJ-eva koji su potvrđeni za ADE 2023 su imena poput Amelie Lens, Bicep, Dave Clarke, Folamour, Purple Disco Machine, Patrick Mason, Helena Hauff, DJ Stingray 313, Gerd Janson, James Hype, LSDXOXO, The Martinez Brothers, Tinlicker, Vini Vici i mnogi drugi internacionalni DJ-evi. Dok od lokalnih nizozemskih snaga listu predvode Afrojack, Armin Van Buuren i Chris Stussy. Kompletnu listu potvrđenih izvođača u prvom valu provjerite ovdje.

Za ovogodišnje izdanje najavljeno je uključivanje audio-vizualnih i glazbenih izvedbi u program konferencije. Londonski producent Max Cooper će biti domaćin masterclassa i audio-vizualnog showa kroz koji će spajati glazbu, znanost i umjetnost.

Kompletni program Amsterdam Dance Eventa će biti objavljen u mjesecima ispred nas.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2